POLIŢIŞTII, ITM, ANAF ŞI ISU:Controale pe şantierele unde se construiesc locuinţe

I.M.
Miscellanea /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Poliţişti şi reprezentanţi ai Inspectoratului în Construcţii Bucureşti, ai ITM, ANAF şi ISU Bucureşti-Ilfov fac, astăzi, controale pe nouă şantiere unde se construiesc locuinţe, pentru a verifica legalitatea funcţionării acestora şi dacă persoanele care lucrează acolo au contracte de muncă, anunţă Poliţia Capitalei.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti -Serviciile de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul Inspectoratului Regional în Construcţii Bucureşti, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - Direcţia Regională Antifraudă Fiscală Bucureşti şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov fac, la această oră, controale în 9 locaţii în care se află în construcţie imobile cu destinaţia locuinţe, scrie News.ro.

"Acţiunea vizează respectarea legislaţiei în vigoare în domeniul construcţiilor. Va fi verificată legalitatea funcţionării acestor şantiere, dacă persoanele care desfăşoară activităţi au încheiate contracte de muncă, dacă există autorizaţiile necesare pentru funcţionarea societăţilor care-şi desfăşoară activitatea în cadrul şantierelor", arată Poliţia Capitalei.

Acţiunea se circumscrie activităţilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de linişte publică, protecţia cetăţeanului faţă de practicile comerciale ilicite şi însănătoşirea mediului de afaceri.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS