Gala BURSA 2018

PONTA, UN NOU ATAC LA ADRESA LUI DRAGNEA: "Un om care a cocoţat analfabetele în fotolii de conducere"

V.D.
Politică /

Victor Ponta

Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta susţine că va prezenta, într-o emisiune televizată, fotografia în original cu Liviu Dragnea, George Maior şi Laura Codruţa Kovesi, el lansând un nou atac la adresa liderului PSD, "un om de o făţărnicie şi perversitate fără precedent", pe care îl acuză că "a distrus şi a furat ţara, a cocoţat analfabetele în fotolii de conducere, a confiscat Parlamentul, Guvernul şi PSD".

"M-am distrat cu postarea lui Mihai Sturzu / şi m-am distrat şi cu cei puşi de Dragnea să spună că poza e falsă - ca să ne distrăm mai tare merg diseară de la ora 21.00 la B1 TV în direct să arăt poză în original .... şi poate mai găsesc/ aştept de mâine să văd cine se luptă să vă demonstreze cu "pixelii" că nu e aşa (că doar Dragnea de la Băsescu a învăţat tot)!", a scris pe Facebook, luni, liderul Pro România.

Ponta lansează un nou atac la adresa liderului PSD, pe care îl acuză că a distrus şi a furat ţara, a cocoţat analfabetele în fotolii de conducere, a confiscat Parlamentul, Guvernul şi PSD.

"Dincolo de orice însă, lucrurile sunt foarte serioase - un om de o făţărnicie şi perversitate fără precedent (cumpărând susţinere cu funcţii şi bani publici) a minţit o ţară întreagă de peste un an că se luptă cu Statul Paralel, cu Soros, cu tot felul de invenţii şi bazaconii! Şi în acest timp a distrus şi furat ţara, şi-a cocoţat analfabetele în fotolii de conducere, a confiscat Parlamentul , Guvernul şi PSD, a întors România de la drumul sau european şi de dezvoltare - după care a făcut o nuntă cu Marea Adunare Naţională la care a primit "dar" 800.000 euro! Cine spune şi acum că îl crede pe Dragnea înseamnă că este cel mai cinic mincinos - nu mai are scuză naivităţii!", mai scrie fostul premier.

Fostul premier Victor Ponta a publicat duminică seară pe contul său de Facebook o fotografie în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alături de fostul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), George Maior, iar în planul al doilea poate fi văzută fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi, stând pe o canapea. Ponta îi roagă pe "curajoşii" din Comitetul Executiv (CEx) să îl întrebe pe Dragnea cât de tare lupta el cu George Maior în anii trecuţi.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

  1. Făţarnic,pervers, cinic,mincinos,vorba în 2 peri,mai 'şă decât 'şă... : la politicieni atribute în FIŞA POSTULUI...

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - cel mai mare proiect de mediu
Cotnari
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită