POR 2014-2020:Lansarea apelului pentru proiecte nefinalizate, aprobată

M.D.
Miscellanea #Fonduri Europene /

Lansarea apelului pentru proiecte nefinalizate, aprobată

Ghidul Solicitantului - Condiţii specifice de accesare a fondurilor aferent apelului de proiecte pentru proiecte nefinalizate, în cadrul Axei 5, Prioritatea de investiţii 5.1 - Conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltarea patrimoniului natural şi cultural, a Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, a fost aprobat astăzi, 3 mai 2018, prin ordin al ministrului dezvoltării regionale şi administraţiei publice, şi va fi publicat pe site-ul programului www.inforegio.ro, conform comunicatului de presă remis către Redacţie.

Ghidul Solicitantului conţine informaţiile specifice necesare în vederea deschiderii apelului de proiecte, referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare şi de depunere a cererii de finanţare, condiţii de eligibilitate, criterii de verificare. De asemenea, sunt incluse instrucţiuni de completare a cererii de finanţare de către solicitanţi, pentru: apel de proiecte POR/2018/5/5.1/7 regiuni/proiecte nefinalizate, care este valabil pentru proiecte ce urmează a fi implementate în regiunile Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest, Vest, Nord-Vest şi Centru şi pentru apel de proiecte POR/2018/5/5.1/BI/proiecte nefinalizate, care este valabil pentru proiecte ce urmează a fi implementate în regiunea Bucureşti-Ilfov.

Depunerea cererilor de finanţare se face utilizând sistemul electronic - aplicaţia MySMIS.

Solicitanţii eligibili sunt autorităţile publice centrale, unităţile administrativ-teritoriale, instituţiile publice, precum şi parteneriatele dintre entităţile menţionate anterior.

Pentru pregătirea proiectelor este prevăzută o perioadă de aproximativ 2 luni de la data publicării Ghidului specific, astfel încât depunerea proiectelor se va face începând cu data de 14 mai 2018, ora 12:00. Cererile de finanţare vor putea fi încărcate în aplicaţia MySMIS până la data de 16 iulie 2018, ora 12:00.

Apelul este de tip non competitiv, având la bază principiul "primul venit - primul servit", cu termen limită de depunere a cererilor de finanţare.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS