Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

Porumbul, la cel mai mic preţ din ultimii patru ani, pe fondul creşterii rezervelor mondiale

E.D.
Materii Prime /

Preţul porumbului a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimii patru ani, coborând astăzi pentru a zecea zi consecutivă, după ce Departamentul Agriculturii din SUA a anunţat că livrările la nivel mondial vor creşte, transmite Reuters.

Pentru livrarea din decembrie, preţul porumbului a pierdut 0,8%, ajungând la 3,8175 dolari pe buşel la Chicago Board of Trade, cel mai mic preţ din 28 iulie 2010 până în prezent pentru un contract. A zecea zi de pierdere ar fi cea mai lungă decădere recentă, ultima fiind semnalată în februarie 2013.

Rezervele americale la 31 august 2015 vor totaliza 1,801 miliarde buşeli, comparativ cu 1,725 miliarde buşeli prognoza din iunie, a informat în data de 11 iulie Departamentul de Agricultură din SUA.

Stocurile globale vor totaliza 188,05 milioane de tone înainte de începutul recoltei anului 2015, în creştere de la 173,42 milioane tone estimate pentru acest an şi cea mai mare valoare din anul 2000 până în prezent.

Scăderea de 24% a preţului porumbului din acest an a ajutat la reducerea preţurilor alimentelor urmările de ONU la nivel mondial, informează Reuters.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS