Poşta Română a sprijinit acţiunile de control ale statului

L.A.
Comunicate de presă /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

În cadrul percheziţiilor efectuate de Inspectoratul General al Poliţiei Române în vederea traficului cu tutun efectuat prin intermediul coletelor trimise prin corespondenţă, Poşta Română a oferit tot sprijinul necesar autorităţilor pentru desfăşurarea acţiunii.

Totodată, răspunderea pentru conţinutul coletelor aparţine exclusiv expeditorilor. Angajaţii Poştei Române sunt răspunzători de respectarea normelor cu privire la lista obiectelor interzise şi admise la expediere din oficiile poştale. Astfel, atât pe site-ul oficial al companiei, cât şi în oficiile poştale, există afişate liste cu obiectele care nu pot fi trimise. Mai mult, fiecare salariat este instruit să informeze corect clienţii în astfel de situaţii, dacă un colet este prezentat deschis. În cazul în care coletele vin ambalate şi sunt destinate ţarilor membre UE, răspunderea asupra conţinutului acestuia îi revine în totalitate expeditorului. În cazul în care un colet este destinat ţărilor non UE, acesta se deschide pentru a fi vămuit, informează un comunicat remis astăzi, Redacţiei noastre

În cazul de faţă, însă, fiind colete interne, tutunul şi înlocuitorii de tutun prelucraţi nu se regăsesc pe listele cu obiecte interzise la expediere, se mai arată în comunicat.

Poşta Română încurajează acţiunile de control ale statului şi colaborează strâns cu orice autoritate de control abilitată pentru sprijinirea unor astfel de acţiuni şi pe viitor.

Poşta Română a sprijinit acţiunile de control ale statului

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS