Dezbaterea BURSA ELECTROMOBILITATEA - problematică şi soluţiiDezbaterea BURSA ELECTROMOBILITATEA - problematică şi soluţii

POTRIVIT UNUI DEPUTAT PNL BACĂU:Unii elevi au primit la simularea Evaluării Naţionale subiectele din 2018

T.T.
Cultură /

Unii elevi au primit la simularea Evaluării Naţionale subiectele din 2018

Deputatul PNL de Bacău, Tudoriţa Lungu, a sesizat Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău că, într-unul dintre centrele în care săptămâna trecută s-au desfăşurat probele de simulare a Evaluării Naţionale, elevii din clasele a 7-a şi a 8-a ar fi primit, la testul de matematică, subiectele de anul trecut, şi nu pe cele de la actuala ediţie.

Parlamentarul susţine, într-un comunicat de presă remis, astăzi, Agerpres, că situaţia s-ar fi întâmplat la şcolile din comuna Răchitoasa.

"Pe adresa cabinetului meu parlamentar, mi s-a semnalat faptul că în cadrul Simulării Evaluării Naţionale, la şcolile din comuna Răchitoasa, judeţul Bacău, elevii au primit la teza de matematică subiectele de la Evaluarea Naţională 2018, şi nu subiectele pe care restul elevilor din judeţ l-au avut de rezolvat. Pentru că situaţia prezentată este de o gravitate extremă, m-am adresat inspectorului general şcolar Florin Lazăr, căruia i-am cerut să analizeze situaţia reală din teren, să facă o anchetă în acest caz şi să-mi comunice, în cel mai scurt timp posibil, dacă sesizarea se confirmă. În caz afirmativ, va trebui să aflăm şi care sunt măsurile pe care le va lua Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău", a declarat, în comunicatul de presă, deputatul PNL Tudoriţa Lungu.

Potrivit sursei citate, sesizarea parlamentarului a fost înregistrată la IŞJ Bacău.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility ForumConferinţa CCIB 'Excelena în afaceri. Modelul EFQM – soluţie pentru creşterea competitivităţii'
Cabinet de avocatTMPS