Preşedintele iranian Hassan Rouhani, va continua să îşi dezvolte programul nuclear

M.I.
Internaţional /

Hassan Rouhani

Hassan Rouhani

Preşedintele iranian Hassan Rouhani a declarat astăzi că Iranul este hotărâtă să îşi extindă capacităţile militare şi programul nuclear în ciuda unor presiuni din ce în ce mai mari ale ţărilor ostile, a anunţat televiziunea de stat iraniană, scrie Reuters.

"Nu am cerut şi nici nu vom cere permisiunea pentru a dezvolta diferite tipuri de ... rachete şi vom merge mai departe pe drumul nostru şi ne vom dezvolta puterea militară", a declarat Rouhani într-un discurs ţinut în piaţa Azadi din Teheran, unde s-au adunat zeci de mii de oameni pentru a marca aniversarea de 40 de ani a revoluţiei islamice, scrie News.ro.

Anul trecut, Washingtonul a reimpus sancţiuni asupra Iranului după ce Trump a retras SUA în mai dintr-un acord semnat în 2015 care a avut ca scop limitarea capacităţilor nucleare ale Iranului.

Din acordul din 2015 mai fac parte Marea Britanie, Franţa, Germania, Rusia şi China, ele respectând în continuare tratatul şi informând că vor crea o nouă metodă de plată pentru a continua comerţul cu Iranul şi să evite sancţiunile Statelor Unite.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS