PREŞEDINTELE PNL CONSTANŢATeodorovici s-a transformat într-un tip obedient lui Vâlcov

L.A.
Politică /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, a declarat, astăzi, că ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, s-a transformat după ce a ajuns în această funcţie într-un tip obedient lui Darius Vâlcov pentru care gândirea economică şi interesul României nu mai contează. Huţucă crede că Teodorovici este un om "care nu este capabil să îşi păstreze verticalitatea profesională şi are o coloană vertebrală mult prea moale", scrie News.ro.

Huţucă a spus, într-o conferinţă de presă, că îl cunoaşte foarte bine pe Eugen Teodorovici, carierele lor profesionale intersectându-se de mai multe ori.

"Fără să vreau, sunt specialist în Eugen Teodorovici. Am lucrat cu el în Ministerul de Finanţe, era secretar de stat. A fost ministru de Finanţe când eram director general pe Cod Fiscal. L-am avut alături în Comisia buget-finanţe, el din partea PSD, eu din partea PNL. Incredibil câtă opoziţie făcea propunerilor venite din partea PSD, incredibil cât de liberal gândea şi cât de raţional din punct de vedere economic gândea. Şi odată ajuns ministru de Finanţe s-a transformat într-un tip obedient lui Vâlcov în care raţiunea, gândirea economică, argumentele economice, interesul României, nimic nu mai contează. Nu contează decât misiunea primită, ţinta trasată şi atâta", a afirmat deputatul Bogdan Huţucă, conform News.ro.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. nevertebratele nu au coloana vertebrala. limbricul de exemplu

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS