Primăria Capitalei, investiţie de 7,3 milioane lei

T.T.
Miscellanea #Construcţii /

Primăria Capitalei, investiţie de 7,3 milioane lei

Primăria Capitalei va investi peste 7,3 milioane de lei pentru amenajarea unei pasarele pietonale pe Şoseaua Bucureşti - Ploieşti, în zona Fântânii Mioriţa, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat astăzi în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB). Lucrările ar urma să dureze patru luni, iar pasarela va avea o lungime totală de 140 de metri şi o înălţime de aproape şapte metri, conform News.ro.

Proiectul de hotărâre, introdus suplimentar pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare, a fost aprobat cu 37 de voturi "pentru", şase abţineri şi nouă voturi "împotrivă".

"Proiectul are ca scop optimizarea traficului rutier şi pietonal pe artera de circulaţie menţionată, sporirea condiţiilor de siguranţă şi confort, precum şi reducerea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi pietoni. (...) Va asigura traversarea în condiţii de siguranţă şi confort a pietonilor, va asigura gabaritul de liberă trecere atât arterei de circulaţie pe care o traversează, cât şi traficului pietonal pe care îl deserveşte", se arată în proiectul de hotărâre aprobat în şedinţă.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS