GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

Primăria Capitalei susţine concertul lui Zoli Toth

L.A.
Comunicate de presă /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Primăria Capitalei, prin ARCUB  Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, invită publicul bucureştean - şi nu numai - la "Home Alone", un one-man-show dinamic susţinut de Zoli Toth, unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. Concertul va avea loc la Sala Mare de la ARCUB, în data de 12 aprilie, ora 20:00.

Este pentru prima dată în România când un artist concepe un one-man-show care are la bază sintetizatoare analogice, instrumente de percuţie neconvenţionale, tobe şi vibrafon. Având un stil eclectic, Zoli Toth îşi foloseşte experienţa muzicală, recurgând la armonii provenite din muzica clasică, la linii melodice narative, sound industrial şi muzică electro. Ritmul melodiilor este foarte divers, cu treceri neaşteptate de la lent la alert, făcând din acest eveniment un concert avangardist. Zoli propune un show inedit de percuţie neconvenţională şi muzică electronică 100% live ce are la bază linii melodice inspirate din muzica simfonică şi folclorul românesc, se arată într-un comunicat de presă remis astăzi, Redacţiei noastre.

Experienţa artistului este vastă, el având la activ peste 1.000 de concerte în România şi străinătate. În 1997, Zoli Toth pune bazele trupei de percuţie Hans'n'feet Quartet. După câteva schimbări de componenţă şi stil, în anul 2000 ia naştere formaţia SISTEM: cinci percuţionişti profesionişti cântând la butoaie de metal şi plastic şi alte accesorii muzicale neconvenţionale. Alături de Robert Magheti, Florin Romaşcu, Claudiu Purcarin şi Ciprian Rogojan, SISTEM a lansat patru albume, iar unsprezece single-uri au ajuns number one în topurile din România, conform comunicatului.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility ForumConferinţa CCIB 'Excelena în afaceri. Modelul EFQM – soluţie pentru creşterea competitivităţii'
Cabinet de avocatTMPS