Primăria Sector 4 - investiţii în Piaţa Sudului

A.B.
Comunicate de presă /

Primăria Sector 4 - investiţii în Piaţa Sudului

Primăria Sectorului 4 va cere Consiliului General al Municipiului Bucureşti să declare de utilitate publică lucrările aferente obiectivelor aflate în planul de investiţii, precum: "Modernizarea, extinderea, demolarea parţială a construcţiilor din ansamblul Piaţa Agroalimentară Berceni-Sudului, amenajarea parcării din intersecţia Şos. Olteniţei cu Şos. Berceni şi amenajarea parcării juxtapuse din Bd. Constantin Brâncoveanu", precum şi demararea procedurilor de expropriere.

Consiliul Local al Sectorului 4 a aprobat, recent, o hotărâre prin care îl împuterniceşte pe Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, să solicite Consiliului General al Municipiului Bucureşti, prin direcţiile sale de specialitate, declararea de utilitate publică şi demararea procedurilor de expropriere necesare derulării mai multor obiective de investiţii care vizează o zonă de maxim interes pentru bucureşteni.

Potrivit raportului de specialitate întocmit de Direcţia Investiţii, din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Sectorului 4, ansamblul Piaţa Agroalimentară Berceni-Sudului constituie un obiectiv reprezentativ pentru comerţul.

În prezent, această zonă comercială se confruntă cu mai multe disfuncţionalităţi în ceea ce priveşte accesibilitatea, siguranţa şi salubritatea, conform unui comunicat de la Primăria Sector 4.

"Ultimele lucrări de modernizare efectuate asupra infrastructurii pieţei au fost realizate în urmă cu aproximativ 10 ani, iar acestea au fost mai mult lucrări de reamenajare. Pentru actualele planuri de investiţii care vizează piaţa şi amenajarea de parcări în zonă, se impune însă, demararea unor proceduri de expropriere, în cazul unor părţi din cadrul a trei imobile. Toate aceste investiţii vor fi un plus pentru întreaga zonă, mai ales că Primăria Municipiului Bucureşti a finalizat lucrările la pasajul de la Piaţa Sudului", a declarat Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Un proiect bine venit .mulțumim pentruimplicarea dumneavoastră

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Piata Sudului este locul de aprovizionare importantă pentru tot Sectorul 4. Sper să avem o piață modernă. Este necesară.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS