PRIMELE NOUĂ LUNI ALE ANULUI 2018:Digi Communications, venituri în creştere cu 9,9%

V.D.
Companii /

Digi Communications, venituri în creştere cu 9,9%

Digi Communications NV (DIGI) a înregistrat o creştere de 9,9% a veniturilor în primele nouă luni ale anului, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, până la 752 milioane de euro, în condiţiile în care profitul net a scăzut, iar datoriile au crescut, serviciile de televiziune prin cablu şi de internet fix fiind principalii vectori de creştere în ţara noastră, se arată în raportul financiar al companiei remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Grupul a înregistrat o scădere de 57,2% a profitului net în primele nouă luni, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, până la 18,9 milioane de euro. Pe de altă parte, nivelul total al datoriilor a ajuns, în 30 septembrie, la 1,427 miliarde de euro, în creştere faţă de nivelul de 1,2 miliarde de euro înregistrat în 31 decembrie 2017.

Cheltuielile de exploatare totale (exceptând cheltuielile între segmente şi alte cheltuieli, dar incluzând cheltuielile cu amortizarea şi ajustările pentru depreciere) pentru primele nouă luni au fost de 668,2 milioane euro, o creştere de 12% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Compania DIGI Communications a fost listată la BVB în luna mai a anului 2017, după derularea unei oferte publice pentru 25,6% din societate, operaţiune de piaţă care s-a încheiat cu succes la preţul de 40 de lei/unitate.

De la listare şi până în prezent, titlurile DIGI s-au înscris pe o tendinţă des-cendentă, preţul de închidere a acţiunii operatorului de telecomunicaţii la BVB în data de 1 octombrie fiind de 28,5 de lei/titlu.

Valoarea de piaţă a emitentului la bursă este de 2,85 miliarde de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS