PRIMUL SEMESTRU:Immofinanz, creştere de 3,5% al veniturilor

V.D.
Companii #Construcţii /

Immofinanz, creştere de 3,5% al veniturilor

Dezvoltatorul imobiliar austriac Immofinanz a anunţat astăzi că a înregistrat, la nivel de grup, un avans de 3,5% al veniturilor din chirii în primul semestru, până la 119 milioane de euro, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, dar profitul net a scăzut, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Profitul net al companiei a scăzut cu 18,1% în primul semestru, până la 86,2 milioane euro. Totodată, rezultatul operaţional s-a triplat în primele şase luni, până la 114,8 milioane euro. Proprietăţile Immofinanz din România au o valoare de 807,7 milioane de euro si reprezintă 19% din portofoliul total al companiei, conform sursei citate.

Portofoliul de investiţii finalizate în România, în valoare de 625,2 milioane de euro, este reprezentat de 9 clădiri de birouri (13,8% din întreg portofoliul de birouri) şi 6 proprietăţi de retail (22,4% din întreg portofoliul de retail).

În prima jumătate a anului financiar 2018, veniturile din închirieri în România totalizează 23,6 milioane de euro, ceea ce reprezintă 19,8% din veniturile din închirieri totale la nivel de grup.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS