PRIN INVESTIŢIA INIŢIALĂ DE 10 MILIOANE DE EURO, Mainrom Line intenţionează să transforme portul Giurgiu într-un centru logistic reprezentativ pentru Europa

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi /

Compania de transporturi fluviale containerizate Mainrom Line şi-a anunţat, ieri, lansarea oficială pe piaţa româneas­că, în urma unei investiţii iniţiale de 10 milioane euro. Operatorul a prezentat strategia pe care o va implementa pe piaţa locală şi a prezentat serviciile oferite de Mainrom în România, menţionând că investiţiile pe piaţa românească vor continua în următorii ani.

Mainrom Line estimează că în anul 2000, pe canalul Dunăre-Marea Neagră volumul transportat s-a ridicat la aproximativ 54 milioane tone, iar până la finele anului 2015 acesta va atinge valoarea de 100 milioane tone.

Principalul obiect de activitate al operatorului îl reprezintă transportul containerizat pe cursul Dunării, către Marea Neagră, compania intenţionând să transforme portul Giurgiu într-un centru logistic reprezentativ pentru Europa, ca urmare a creşterii traficului fluvial.

"În ceea ce priveşte capacitatea de transport a companiei noastre, aceasta va atinge până la finele acestui an 6000 TEU, iar pentru 2008 estimăm o creştere până la 15.000 TEU. În prezent, sunt utilizate două barje, flota urmând să fie mărită luna acesta prin achiziţionarea a încă trei barje, echipamentul suplimentar fiind de asemenea adăugat pe măsură ce flota se va dezvolta", a declară Orith Rishpi Lavi C.E.O Mainrom Line.

Servicile oferite de Mainrom Line sunt înlesnite prin spaţiile de depozitare în portul Giurgiu, pe o suprafaţă de 1.400 mp, liniile de transport containerizat cu capacitate de 100 TEU/barjă şi a centrului de stocare propriu, prin depozite pe o suprafaţă de 80.000 mp şi alţi 200.000 mp de spaţiu deschis.

Pe lângă aceste facilităţi, Main­rom Line pune la dispoziţia clienţilor săi serviciul One-stop-shop, prin intermediul căruia transportul este făcut în totalitate de operator, chiar dacă acesta nu este efectuat doar în spaţiu fluvial sau maritim.

Până la finalul anului 2007, compania intenţionează să pătrundă pe piaţa din Austria, Serbia şi Ungaria.

Mainrom Line este o companie nouă, activă din 2006, cu servicii de transport fluvial containerizat pe râul Dunărea.

Compania efectuează săptămânal transportul de bunuri, între portul Constanţa şi Giurgiu, iar din aceste locaţii către vest, pe Dunăre, sau în direcţia Bucureşti şi alte destinaţii, în România şi nu numai. Portul, centrul logistic şi compania sunt situate în Giurgiu.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Comercianti de Diamante
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Gorgandin
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS