Programul manifestărilor dedicate Revoluţiei Române de la Timişoara

Andreea Cuzub
Miscellanea /

Programul manifestărilor dedicate Revoluţiei Române de la Timişoara

Primăria municipiului Timişoara şi asociaţiile de revoluţionari din oraş au pregătit un program special dedicat marcării a 28 de ani de la Revoluţia Română, printre manifestări numărându-se depuneri de coroane, slujbe religioase, dar şi aprinderi de candele pe treptele Catedralei Mitropolitane.

Programul manifestărilor dedicate Revoluţiei Române de la Timişoara începe astăzi, de la ora 11:00, când la Primăria Timişoara are lor şedinţa festivă de comemorare a eroilor.

La ora 13:00, la Opera Română din Timişoara are loc deschiderea expoziţiei de artă plastică cu tema "Revoluţie- Libertate", dar şi premierea participanţilor la concursul de istorie "Revoluţia Română din decembrie 1989 în viziunea elevilor timişoreni", potrivit News.ro.

Tot astăzi, la ora 20:00, în Piaţa Victoriei este programat Marşul Libertăţii, un omagiu adus celor căzuţi, pe traseul Operă-Catedrală-Operă. În aceeaşi seară are loc aprinderea candelelor în memoria victimelor Revoluţiei Române din decembrie 1989 pe platoul din faţa Operei. Candelele vor fi aşezate în formă de cruce şi va fi aprinsă câte o candelă pentru fiecare erou căzut în timpul evenimentelor din decembrie 1989.

La ora 23:45, la Biserica Martirilor are loc o Liturghie în memoria eroilor martiri.

Mâine, evenimentele dedicate Revoluţiei încep la ora 10:00, când la Catedrala Mitropolitană are loc o slujbă de pomenire a eroilor martiri şi vor fi depuse coroane de flori. La ora 12:00, la Biserica Martirilor vor fi pomeniţi eroii martiri şi de asemenea vor fi depuse coroane de flori.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
FNGCIMM
Cotnari
Erfi
Flixi
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Verattiva
Contessina
Primigi
Adhouse
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită