Proiect de peste 700 de milioane de lei confirmat de CNAIR astăzi pentru realizarea centurii oraşului Bacău

V.D
Miscellanea /

Proiect de peste 700 de milioane de lei confirmat de CNAIR astăzi pentru realizarea centurii oraşului Bacău

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat astăzi că au fost depuse patru oferte pentru proiectarea şi execuţia centurii oraşului Bacău, proiect estimat la 773,65 milioane lei (166,22), fără TVA.

Centura Bacău reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte pentru zona Moldovei, iar prin lansarea acestui obiectiv s-a depăşit valoarea de peste 4 miliarde de euro a proiectelor lansate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) de CNAIR în 2017.

Ofertele au fost depuse de patru asocieri: IC Ictas Insaat Sanayi VE Ticaret - Tancrad, Phoenix Transbac - Telor Invest - Impresa di Costruzioni Mantovani - Drumuri şi Poduri Gheorgheni - Search Corporation, Spedition UMB - Tehnostrade şi Tehnic Asist - Ingstroyengineering Eood - Homstrade - Patstroy 92 AD - Proiect Construct Regiunea Transilvania.

Obiectul contractului este proiectarea şi execuţia lucrărilor de construire a 30,8 km de drum nou la standarde europene, din care 16,269 km la profil de autostradă.

Durata contractului este de minimum 96 de luni şi include: 6 luni perioada de proiectare, 30 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi minim 60 de luni perioada de garanţie - ce poate creşte la 84 de luni, în funcţie de perioada de garanţie ofertantă în cadrul factorilor de evaluare.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro