Proiect de peste două milioane de euro semnat astăzi pentru consolidarea sectorului de apă şi apă uzată din ţara noastră

Vlad Dobrea
Miscellanea /

Proiect de peste două milioane de euro semnat astăzi pentru consolidarea sectorului de apă şi apă uzată din ţara noastră

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica şi Directorul regional pentru România şi Bulgaria din cadrul Băncii Europene pentru Reconstrucţie si Dezvoltare (BERD), domnul Matteo Patrone, au semnat astăzi, la Bucureşti, "Acordul de servicii pentru consolidarea sectorului de apă şi apă uzată din România", în valoare de 2.225.000 euro.

"Colaborarea cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare ne oferă posibilitatea să acţionăm în sensul dezvoltării strategice a sectorului de apă şi canalizare şi să asigurăm sustenabilitatea investiţiilor realizate cu fonduri europene în acest domeniu", a declarat ministrul Nica.

La rândul său, directorul regional BERD a declarat: "Suntem foarte încântaţi să lucrăm alături de România şi UE în acest sector important. Vom oferi expertiza BERD pentru a asigura utilizarea eficientă a fondurilor structurale, în vederea îmbunătăţirii serviciilor de furnizare a apei. BERD va continua să susţină reforma sectorului de apă pentru îmbunătăţirea guvernanţei şi sustenabilităţii infrastructurii, concentrându-se asupra consolidării sectorului şi a strategiilor de management".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

ADRBIwww.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită