Proiect feroviar pus în practică de Ministerul Transporturilor şi CFR

D.I.
Miscellanea #Transporturi /

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Un tren-probă a fost pus în circulaţie pe relaţia Terminal Curtici - Simeria - Petroşani - Craiova, încărcat cu 8 camioane, întreaga distanţă fiind parcursă în mai puţin de 12 ore, a anunţat astăzi Ministerul Transporturilor, într-un comunicat dat publicităţii.

În document, reprezentanţii instituţiei preciezază: "Ministerul Transporturilor împreună cu CFR Marfă, CFR SA şi CFR Călători, au pus in circulaţie un tren-probă de tip Ro-La pe relaţia Terminal Curtici - Simeria - Petroşani - Craiova. Trenul încărcat cu 8 camioane a parcurs întreaga distanţă în mai puţin de 12 ore şi a reprezentat un prim pas pentru implementarea acestui proiect, cu beneficii importante atât pentru transportatorii rutieri cât şi pentru mediu"

Potrivit sursei citate, începând din noiembrie 2017, au fost alocate sumele de la bugetul de stat, prin Administraţia Fondului pentru Mediu, necesare subvenţionării acestui tip de transport.

"Suntem încrezători în acest proiect care va pune România pe harta transportului combinat din Europa", au mai declarat reprezentanţii ministerului în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo