PROIECT: Primăria Capitalei vrea să reabiliteze clădirile

F.C.
Miscellanea /

Primăria Capitalei vrea să reabiliteze clădirile

Consiliul General al Municipiului Bucureşti urmează să ia în discuţie în şedinţa de joi un proiect de hotărâre privind programul de dezvoltare durabilă dedicat anului 2018 - anul european al patrimoniului cultural, "Preţuim patrimoniul".

"Preţuim patrimoniul" are ca obiectiv general "conservarea, protejarea şi punerea în valoare a patrimoniului cultural imobil din municipiul Bucureşti, indiferent de proprietar, în baza şi cu respectarea legislaţiei incidente în vigoare".

Potrivit hotărârii CGMB, "sursele de finanţare necesare derulării Programului Municipal "Preţuim Patrimoniul" se vor asigura de la bugetul local, prin bugetul structurilor de specialitate ale Municipului Bucureşti, în limita prevederilor bugetare aprobate cu această destinaţie, precum şi din alte surse legal constituite".

Pe perioada realizării investiţiilor, imobilele monumente istorice, aflate în proprietate publică sau privată a statului, se preiau în folosinţă gratuită, în condiţiile legii, de către municipiul Bucureşti, se arată în proiectul de hotărâre.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS