Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

Propunere Cristina Scripcaru

Cristina Scripcaru
/

1 . Să se plătească penalizările de către unităţile bugetare,respectiv de către MINISTERUL FINANŢELOR, către toate firmele,ce au fost ARIERATE. Firmele ar avea banii de investiţii necesari reluării activităţii. Banii s-ar recupera rapid de către Stat, în urma creşterii economice.

2 . Să fie daţi afară toţi cei care au părăduit banii Statului în urmă achiziţiilor făcute, prin exces birocratic, indolenţă. Dacă din comoditate, nu a contactat funcţionarul telefonic o unitate privată (ce să sune el?) pentru a depune o hârtie ce a dus la o creştere de 10.000 ron şi /sau 30.000 lei, ce mai caută acolo?

3. Achiziţia numai electronic prin SEAP , atât prin cumpărări directe cât şi prin restul procedurilor (Statul încasează/ar putea încasa comisioane, pentru funcţionarea corectă a Sistemului).

4 . SCOATEREA din BILANŢ - A POZIŢIEI VENITURI DIN AMENZI CU includerea VENITURI DIN ACTIVITATI ECONOMICE. Toţi cei care, prin abuz, au adus VENITURI DIN AMENZI să fie transferaţi la VENITURI DIN ACTIVITĂŢI ECONOMICE. (nu este o glumă, îmi cer scuze, să-i vedem ce productivi sunt).

5 . ANULAREA TAXEI PE INVESTITIE - TAXA PE CLADIRE LA COMPANII, este o TAXĂ PE INVESTIŢIE, ce a fost plătită prin construcţie etc.

6. Redimensionarea aparatului birocratic, reducerea cu cel puţin 1/2, prin reorganizarea şi transferarea la: CERCETARE, DEZVOLTARE, IMPLEMENTARE EFECTIVĂ DE ACTIVITĂŢI ECONOMICE.

7. MODIFICAREA,READAPTAREA NORMELOR BNR pentru ACCESAREA DE CREDITE, la condiţiile crizei. Acestea, pentru relansare trebuie, cel puţin dublate.

8 . LIBERTATE economică, efectivă, pentru firmele cu o cifră de afaceri sub 500.000 euro(minim), reducerea obligativităţii pentru acestea a întocmirii a sute de formulare pentru diverse unităţi ale Statului. Nu se pot transforma în INSTITUŢII BIROCRATICE, îşi folosesc în mod productiv personalul pentru relansare, marketing etc. şi nu pentru întocmirea a sute de formulare (este o absurditate, reinventăm SISTEMUL DE STAT AL PLANIFICĂRII, CSP, care inventa formulare) . Scoteţi-l pe inventator, trimiteţi-l la cercetare.

9. RESTITUIREA TAXEI PE VENITUL MINIM - A MICRONÎNTREPRINDERILOR să folosească banii în scop productiv, cercetare, comerţ etc.

10. SĂ se anuleze IMPOZITUL PE VENITUL ZILIERULUI, acest impozit îngraşă bugetul, să fie direcţionat spre CASA DE PENSII, să mănânce omul o paine.

11. Reducerea impozitelor pe salariu etc.

12 . Reducerea penalizării la PENSIILE ANTICIPATE. SĂ NE AJUTE DUMNEZEU SĂ AVEM NOROC DE MINŢI LUMINATE CARE ADUC LUMINĂ!

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS