Propunerea legislativă privind organizarea şi funcţionarea serviciilor sociale a fost depusă la Senat

F.A.
Politică /

Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC) în parteneriat cu Camera Deputaţilor, Confederaţia Caritas, Salvaţi Copiii România, Fundaţia Pentru Voi şi CENTRAS au anunţat astăzi înregistrarea la Senat a propunerii legislative privind organizarea şi funcţionarea serviciilor sociale, arată un comunicat remis redacţiei.

"Acest demers a început în urmă cu un an, a fost o consultare permanentă cu organizaţiile neguvernamentale, dar în acelaşi timp şi cu Ministerul Muncii. Am pornit la acest drum cu o constatare simplă: foarte mulţi bani intră în domeniul social, dar de multe ori acei bani nu ajung acolo unde trebuie şi nici macar în forma care trebuie, astfel încât beneficiarii să depăşească o situaţie critică în care se află la un moment dat. Acest proiect de lege dă drumul la o piaţa a serviciilor sociale care sunt menite să scadă cheltuielile publice", a declarat Preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

La dezbatere au participat 60 de reprezentanţi ai furnizorilor publici şi privaţi de servicii sociale, precum şi Nicolae Ivăschescu, Secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită