PROTESTELE DIASPORAPTB începe urmărirea penală pentru incidentele din Piaţa Victoriei

R.V.
Comunicate de presă /

PTB începe urmărirea penală pentru incidentele din Piaţa Victoriei

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat începerea urmăririi penale într-un dosar având ca obiect infracţiunile de ultraj, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice,ca urmare a evenimentelor produse în Piaţa Victoriei din Bucureşti în seara de 10 august 2018, conform unui comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) remis astăzi Redacţiei.

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a procedat la efectuarea a numeroase acte de urmărire penală în vederea identificării persoanelor care au participat la săvârşirea faptelor menţionate, activităţi aflate în derulare şi la momentul actual.

De asemenea, în trei dosare înregistrate la Parchetul Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 se efectuează urmărirea penală cu privire la infracţiunile de ultraj, respectiv tulburarea ordinii şi liniştii publice, ca urmare a unor sesizări formulate de către Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Conform informaţiilor oferite de comunicat, la Poliţia Sectorului 1 sunt înregistrate mai multe cauze privind infracţiunea de distrugere.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. ACHETATI MA CE ZICE CEL MAI slab si PAPAGAL presedinte pe care il are ROMANIA.Alo nu uitati sa aveti si protocol cu melteanul stalinist de LAZARICA zis SPAIMA penalului ROMANESC

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS