PSD CONSTANŢA: Plângerea lui Orban împotriva premierului, abuz grav

M.D.
Politică /

Liviu Dragnea (Sursa foto: Facebook)

Liviu Dragnea (Sursa foto: Facebook)

Organizaţia judeţeană Constanţa a Partidului Social Democrat consideră că plângerea penală formulată de preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, este un abuz grav, "o încercare penibilă şi jalnică de destabilizare a statului de drept, informează News.ro. Social-democraţii spun că demersul liderului liberal dovedeşte că "tentaculele statului paralel sunt ramificate, inclusiv în rândurile unei părţi a clasei politice, aservite unor interese străine de cele ale României".

PSD Constanţa a reacţionat, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, faţă de acuzaţiile de înaltă trădare aduse premierului Viorica Dăncilă.

În comunicat se arată că "Plângerea penală formulată de preşedintele PNL Ludovic Orban este un abuz grav, o încercare penibilă şi jalnică de destabilizare a statului de drept, în sensul formulării unui denunţ aberant, sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni imaginare. Doamna Viorica Dăncilă este prim ministru în funcţie al României şi are deplin discernământ în exercitarea funcţiei publice în care a fost învestită. Nimic din actele sale administrative nu reflectă acuzaţiile de < uzurpare a funcţiei publice (?!), divulgare de informaţii şi prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte preşedintelui României, în scopul ascunderii săvârşirii unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului >", se arată în comunicatul PSD Constanţa.

Reprezentanţii filialei mai susţin că plângerea este cu atât mai aberantă cu cât vizează doar începerea unor consultări şi proceduri de mutare a Ambasadei României la Ierusalim, ci nu o decizie care să intre în contradicţie cu legile ţării.

Filiala din Constanţa a mai punctat: "Demersul preşedintelui PNL dovedeşte încă o dată că tentaculele statului paralel sunt puternic ramificate, inclusiv în rândurile unei părţi a clasei politice, aservite unor interese străine de cele ale României. Plângerea este cu atât mai aberantă cu cât vizează doar începerea unor consultări şi proceduri de mutare a Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, şi nu o decizie guvernamentală care să intre în contradicţie cu legile ţării. Din păcate, constatăm că în România ultimilor ani devine o practică dărâmarea puterii politice legitim alese, prin metode ce ţin de statul poliţienesc şi nu de statul de drept, invocat atât de des de contestatarii democraţiei".

În finalul comunicatului, social-democraţii constănţeni îşi reafirmă sprijinul "ferm, total şi necondiţionat" faţă de Guvernul Viorica Dăncilă.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

  1. Domnul din poza este Ludovic Orban sau un membru al PSD Constanta? Ca imi scapa numele... Nu era Mazare la Constanta???

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo