PULLMAN BUCHAREST:"F&B reprezintă 45% din cifra de afaceri"

M.D.
Companii /

"F&B reprezintă 45% din cifra de afaceri"

Lubomir Sykora, food and beverage manager, Pullman Bucharest, susţine, conform comunicatului de presă remis către redacţie: "Componenta F&B este esenţială pentru strategia Pullman Bucureşti, deoarece oaspeţii hotelurilor de astăzi nu mai caută exclusiv un loc unde să doarmă, ci o experientă personalizată la 360 de grade, în care restaurantele joacă un rol crucial, deoarece, în plus faţă de dimensiunea gastronomică, ele oferă oportunităti de relaţionare şi o experientă culturală a destinaţiei. Barbizon Steak House este restaurantul de referinţă al Pullman Bucharest.

Acesta mai punctează că "Pentru prânz, 70-80% dintre clienţi sunt locali şi vin din afara hotelului, la cină, 80-90% dintre clienţi sunt oaspeţi ai hotelului. Din punct de vedere al business-ului, F&B reprezintă 45% din cifra de afaceri a hotelului. Pană la sfârşitul anului 2018, veniturile din F&B vor înregistra o creştere de 10% faţă de anul precedent".

Pullman Bucharest este un hotel premium, de 4 stele, ce aparţine grupului AccorHotels şi este administrat de Orbis Hotel Group, partenerul strategic al AccorHotels în Europa Centrală şi de Est. Hotelul îşi întâmpină oaspeţii cu 203 camere superioare cu privelişti superbe asupra lacului Herăstrău şi asupra oraşului. La etajele superioare, Pullman Bucharest oferă 15 apartamente spaţioase, dotate cu paturi king size, zonă de living atractivă, espressor Nespresso, TV LCD cu canale prin satelit, produse cosmetice Bigelow şi mini-bar gratuit.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo