RBC vizează o creştere cu 50% a cifrei de afaceri în industria alimentară

F.A.
Comunicate de presă /

Compania Romanian Business Consult (RBC) a înregistrat o cifră de afaceri de 14,5 milioane euro, 25% din aceasta fiind realizată în industria alimentară, se arată într-un comunicat de presă.

"Compania RBC a început anul 2013 în forţă. Noile parteneriate încheiate cu lideri de piaţă la nivel mondial, precum şi diversificarea portofoliului cu noi aplicaţii dezvoltate intern, se adaugă la proiectele complexe de implementare demarate sau finalizate în prima parte a anului", se menţionează în comunicat.

"Soluţia Retail IQ, lansată în 2012 sub sloganul "Cheia magazinelor inteligente", are la bază o sumă de bune practici dobândite în urma experienţei de peste 20 de ani în retailul internaţional. RetailIQ se constituie într-o suită de aplicaţii software dezvoltate intern de RBC, care asigură managementul magazinelor, pornind de la procesul de vânzare la casă, continuând cu gestiunea back-office şi head-office şi încheind cu un modul foarte puternic de raportare şi business intelligence", a precizat Andrei Bojita, Director General RBC.

În industria alimentară, RBC preconizează o creştere cu peste 50% a cifrei de afaceri, creştere care vizează preponderent segmentul de aplicaţii de management al producţiei şi trasabilitate, dar şi gestiunea reţelelor de magazine deţinute de producătorii locali.

Potrivit comunicatului, RBC deţine 80% cota de piaţă pe segmentul retail internaţional şi previzionează o creştere cu 5 procente a acesteia.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS