Republicanii din Camera Reprezentanţilor neagă că ar fi găsit conexiuni între Donald Trump şi Rusia

D.I.
Internaţional /

Donald Trump

Donald Trump

Republicanii din Comitetul de Intelligence al Camerei au ajuns ieri la o concluzie total opusă faţă de cea exprimată de Comunitatea de Informaţii Secrete pe care o supraveghează, anunţând că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a încercat să îl ajute pe Donald Trump să câştige alegerile prezidenţiale din 2016, informează CNN.

Republicanii au mai declarat că nu au găsit nici o dovadă în ceea ce priveşte complotul dintre Rusia şi preşedintele Trump, adăugând că intenţionează să pună capăt investigaţiei ce durează deja de un an.

Acest punct de vedere va fi primit cu o dezaprobare categorică de către Democraţi, ceea ce va face că tensiunile dintre partizani să crească în comitetul ce fusese format prin parteneriat pe baza probelor ruseşti.

Republicanul Mike Conaway (Texas), care conduce investigaţia, a precizat ieri că a încheiat interviurile referitoare la investigaţia ce include Rusia, iar personalul Republican a pregătit un raport de 150 de pagini pe care îl vor da spre revizuire în această dimineaţă Democraţilor.

Comitetul de Inteligence al Senatului continuă investigaţia cu privire la implicarea Rusiei în alegeri. Preşedintele Serviciului de informaţii al Senatului, Richard Burr, a precizat ieri pentru CNN că încă nu există dovezi de complot sau care să susţină aprecierile serviciilor de informaţii conform cărora Vladimir Putin a depus eforturi menite să-l ajute pe Donald Trump să câştige.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită