RESTAURANTUL MANDALOUN:Noua investiţie Phoenicia Hotels valorează 1 milion de euro

M.F.
Comunicate de presă /

Noua investiţie Phoenicia Hotels valorează 1 milion de euro

Luni, 15 octombrie a.c. începând cu ora 19.30, lanţul hotelier Phoenicia Hotels inaugurează un nou restaurant în Capitală - RESTAURANT MANDALOUN, situat în zona de Nord, se arată într-un comunicat remis astăzi Redacţiei noastre.

Restaurantul, cu specific libanez şi internaţional, se doreşte a fi "puntea de legatură între culturile în care crede Preşedintele Dr. Mohammad Murad, dat fiind faptul că se împlinesc aproape 120 de ani de colaborare româno-libaneză".

Situat într-o zonă de interes, ce găzduişte restaurante faimoase din Bucureşti, Mandaloun se adresează clienţilor care doresc să fie mai aproape de cultură libaneză, experimentând o varietate de arome orientale, "într-o atmosferă elegantă şi preţioasă, desprinsă din povestea celor 1001 de nopţi", mai promite comunicatul companiei.

Bucătarii restaurantului, Chef Laurenţiu Drăgănoiu şi Chef Ahmed Sankari "şi-au pus amprenta asupra dish-urilor libaneze şi internaţionale, în prepararea cărora folosesc doar ingrediente atent selecţionate". Din meniu nu lipsesc preparatele arăbeşti, italieneşti, franţuzeşti, steak-urile din cele mai alese cărnuri, dar nici pizza sau sushi.

Noua investiţie a lanţului hotelier Phoenicia Hotels se ridică la aproximativ 1 milion de euro. În vara acestui an, Phoenicia Hotels a inaugurat în Mamaia singurul casino live de pe litoral, readucând astfel la viaţa turismul de gambling, această investiţie ridicându-se la valoarea de 5 milioane de euro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită