RESTAURANTUL MANDALOUN:Noua investiţie Phoenicia Hotels valorează 1 milion de euro

M.F.
Comunicate de presă /

Noua investiţie Phoenicia Hotels valorează 1 milion de euro

Luni, 15 octombrie a.c. începând cu ora 19.30, lanţul hotelier Phoenicia Hotels inaugurează un nou restaurant în Capitală - RESTAURANT MANDALOUN, situat în zona de Nord, se arată într-un comunicat remis astăzi Redacţiei noastre.

Restaurantul, cu specific libanez şi internaţional, se doreşte a fi "puntea de legatură între culturile în care crede Preşedintele Dr. Mohammad Murad, dat fiind faptul că se împlinesc aproape 120 de ani de colaborare româno-libaneză".

Situat într-o zonă de interes, ce găzduişte restaurante faimoase din Bucureşti, Mandaloun se adresează clienţilor care doresc să fie mai aproape de cultură libaneză, experimentând o varietate de arome orientale, "într-o atmosferă elegantă şi preţioasă, desprinsă din povestea celor 1001 de nopţi", mai promite comunicatul companiei.

Bucătarii restaurantului, Chef Laurenţiu Drăgănoiu şi Chef Ahmed Sankari "şi-au pus amprenta asupra dish-urilor libaneze şi internaţionale, în prepararea cărora folosesc doar ingrediente atent selecţionate". Din meniu nu lipsesc preparatele arăbeşti, italieneşti, franţuzeşti, steak-urile din cele mai alese cărnuri, dar nici pizza sau sushi.

Noua investiţie a lanţului hotelier Phoenicia Hotels se ridică la aproximativ 1 milion de euro. În vara acestui an, Phoenicia Hotels a inaugurat în Mamaia singurul casino live de pe litoral, readucând astfel la viaţa turismul de gambling, această investiţie ridicându-se la valoarea de 5 milioane de euro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS