Reţeaua Diverta se extinde cu un nou magazin, în Centrul Vechi al Capitalei

M.I.
Companii /

Amalia Buliga

Amalia Buliga

Reţeaua Diverta se extinde în Centrul Vechi al Capitalei, prin deschiderea Diverta Lipscani. Noul spaţiu are o suprafaţă de 2500 de metri pătraţI, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Amalia Buliga, CEO Diverta, a declarat: "Diverta Lipscani este mai mult decât un magazin sau o librărie, este un concept store care le va oferi oamenilor încă un motiv să viziteze Centrul Vechi. Pe lângă gama completă de produse şi servicii, Diverta Lipscani este o destinaţie de cadouri şi un loc în care îţi poţi petrece timpul liber, fie că preferi să citeşti, să savurezi o cafea, să urmăreşti un spectacol de teatru sau să experimentezi realitatea virtuală.".

Suprafaţa totală a noului spaţiu este de 2500 de metri pătraţi, iar acesta se desfăşoară pe patru niveluri - subsol, parter, etajele 1 şi 2. Diverta se află la parter şi la etajul 1, pe o suprafaţă de 1600 de metri pătraţi, la etajul 2 se află Artist Cafe (300 de metri pătraţI), iar la subsol se va afla, începând din luna mai, un spaţiu dedicat realităţii virtuale, pus în funcţiune de către Gateway VR Studio, care se va întinde pe 200 de metri pătraţi.

Pe lângă zonele deja consacrate, cum ar fi Carte, Papetărie, Cadouri, Jocuri şi Jucării, Diverta Lipscani mai cuprinde şi zone noi, special create pentru cei aflaţi în trecere prin Centrul Vechi al Capitalei, mai informează comunicatul citat.

Noul spaţiu a presupus o investiţie de 300.000 euro, care este prima dintr-o serie de investiţii planificate de Diverta. Pe parcursul acestui an, reţeaua Diverta se va extinde cu încă trei librării, două în Cluj-Napoca şi încă una în Bucureşti.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS