REVISTA PRESEI 14.03.2018

L.A.
Revista Presei /

REVISTA PRESEI 14.03.2018

Adevărul

Cum a fost pedepsit un funcţionar care i-a sesizat şefului, tată de europarlamentar PSD, o escrocherie cu fonduri europene. "Mi-a zis că fac rău instituţiei şi ţării"

Publicaţia "Adevărul" scrie că Directorul APIA Bihor a blocat jumătate de an anchetarea unui posibil caz de fraudă cu fonduri europene şi "l-a exilat" într-o sucursală din provincie pe funcţionarul din subordine care a reclamat escrocheria.

Un tânăr funcţionar al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Bihor care a sesizat şefului instituţiei o posibilă fraudă cu fonduri europene a fost detaşat la o unitate din judeţ.

Bancherul

Raiffeisen Bank a obtinut un profit record in 2018, aproape dublu fata de 2017, cu o marja de dobanda inca o data mai mare decat in Ungaria, Polonia sau Cehia

"Bancherul" scrie că Raiffeisen Bank a obţinut in 2018 cel mai mare profit din istoria băncii în Romania, în valoare de 881 milioane lei, în crestere cu 80% faţă de anul precedent, în principal datorită unui volum mai mare de dobânzi şi comisioane încasate pentru creditele acordate clienţilor, pe fondul creşterii marjei de dobandă şi a stocului de împrumuturi.

Cotidianul

Scurgere radioactivă în apropierea României!"

Cotidianul" publică "La Uzina Metalurgică de la Râbniţa, în Transnistria, a avut loc pe 5 martie o scurgere radioactivă, iar nivelul radiaţiei în zonă, care se află la circa 140 de kilometri depărtare de Chişinău, ar depăşi de 300 de ori norma admisă, relatează presa de peste Prut.

Informaţia, ascunsă iniţial, a apărut din surse anonime pe reţelele de socializare, dar incidentul este confirmat şi de Biroul pentru Politicie de Reintegrare al Guvernului de la Chişinău."

Naţional

Fraudele in Sanatate, pe campul lui Dumbrava!

Cătălin Tache, de la Publicaţia "Naţional", notează: "Nici macar cei mai intimi prieteni ai lui "Mitica" nu au inca habar ce l-a "mancat" pe generalul Dumitru Dumbrava sa recunoasca "de buna voie si nesilit de nimeni" nu doar existenta, dar si crearea si "arendarea" de acum celebrelor "campuri tactice". Cele care ulterior au produs un adevarat cutremur in Justitie, cum nu a mai fost altul pana acum. Iata insa ca informatiile intrate in posesia noastra arata ca "tsunami"-ul din Justitie poate avea acum o replica cel putin de aceeasi intensitate si in Sanatate!"

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Pe spurcaciunile nistoresciene de la "cotidianul" , o catapulta zilnica de azvarlit cu excremente, nu ai cum sa le crezi nici daca anunta sosirea extraterestrilor ;caci mizeriile lor zilnice sunt imposibil de egalat !

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS