REVISTA PRESEI 14.12.2018

A.I.
Revista Presei /

REVISTA PRESEI 14.12.2018

Adevărul

Klaus Iohannis, despre moţiunea de cenzură: "Ar fi ciudat ca Opoziţia să renunţe la ea". Ce spune despre importanţa momentului ales

Publicaţia Adevărul relatează că preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, că ar fi fost ciudat ca partidele din opoziţie să nu depună o moţiune de cenzură şi că va fi un test important atât pentru contestatarii Guvernului DĂncilă, cât şi pentru echipa PSD-ALDE

Ulterior, preşedintele României a subliniat că nu vrea să mai intre în detalii despre problemele din plan intern, fiind mai preocupat de discuţiile referitoare la preluarea preşedinţiei Consiliului UE.

Bancherul

Libra Bank, amendata de ANSPDCP pentru raportarea ilegala a clientilor la Biroul de Credit

Publicaţia Bancherul notează că

Libra Internet Bank a fost amendata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) pentru ca a raportat mai multi clienti la Biroul de Credit, cu incalcarea legii.

Mai exact, banca si-a raportat clientii inainte ca acestia sa aiba restante de 30 de zile la achitarea ratelor la credite si fara sa-i anunte cu cel putin 15 zile inainte de a fi raportati la Biroul de Credit.

Libra Internet Bank a contestat in instanta decizia ANSPDCP, insa judecatorii au respins definitiv actiunea bancii, astfel ca aceasta va trebui sa achite amenda si sa stearga datele clientilor din Biroul de Credit.

Naţional

Lideri politici, "sifoane" la "Doi s'un sfert"!

Publicaţia Ziarul Naţional informează că daca tot se fac ca respecta indicatiile primite de la partenerii straini de a nu-si mai spala rufele in public, servicile secrete par sa fi gasit o alta modalitate de a purta acest nou razboi "de catifea". Astfel ca, in ultimele zile la varful sistemului a inceput sa vuiasca informatia "strict confidentiala" cum ca in "portofoliul" de "surse autorizate informative" ale actualei Directii Generale de Protectie Interna s-ar afla cateva nume grele de lideri politici care, de-a lungul vremurilor ar fi colaborat indeaproape cu "Doi s'un sfert", serviciul secret al Ministerului de Interne.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Comercianti de Diamante
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Gorgandin
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS