Conferinţa BURSA Tendinţe în pieţele de capital;
Dezbatere asupra problemelor pieţei noastreConferinţa BURSA Tendinţe în pieţele de capital;
Dezbatere asupra problemelor pieţei noastre

REVISTA PRESEI 9.10.2018

A.S.
Revista Presei /

REVISTA PRESEI 9.10.2018

Adevărul

Efectul de bumerang al referendumului asupra marilor partide. Ce probleme au conducerile PSD şi PNL

Publicaţia "Adevărul" este de părere că PSD şi PNL au ieşit cele mai "şifonate" partide în urma eşecului de la referendum, în timp ce USR, singura formaţiune care s-a opus iniţiativei, a ieşit întărită în urma votului din 6 şi 7 octombrie.

Cele mai mari partide din ţara noastră au ales să-şi lege numele de Coaliţia pentru Familie şi de iniţiativa lor cetăţenească, ajunsă până la urmă la referendum în 6 şi 7 octombrie. Văzut de unii drept un mijloc de pregătire a votanţilor pentru viitoarele alegeri, referendumul a arătat marilor partide că demersul le aduce mai multe probleme. Deşi au trecut iniţiativa cu o largă majoritate în Parlament, PSD şi PNL nu au putut să asigure şi suportul popular pentru modificarea Constituţiei la referendum, ceea ce arată o parte a eşecului.

Bancherul

ING, după ce le-a luat clienţilor de două ori banii de pe carduri, anunţă că le-a restituit acestora banii

Publicaţia "Bancherul" informează că ING Bank a anunţat, ieri, că până la orele 21.00, a restituit clienţilor banii luaţi de două ori de pe cardurile utilizate la plăţi şi retrageri de bani de la bancomate, din cauza unei erori de procesare.

Însă aplicaţia de online banking Home Bank este în continuare doar "parţial disponibilă".

Banca a identificat situaţiile urgenţe ale unor clienţi şi a discutat cu aceştia pentru a corectă tranzacţiile şi a regla punctual contul clienţilor cât mai repede cu putinţă. Eroarea a fost confirmată că fiind una operaţională, fără impact asupra altor procesări ale băncii. Clienţii nu vor suportă costuri în urma acestei situaţii, în comisioane sau taxe.

Cotidianul

UE solicită anchetă în cazul jurnalistei ucise

Publicaţia "Cotidianul" scrie că o anchetă rapidă în privinţa uciderii jurnalistei Viktoria Marinova a fost cerută Bulgariei de către Comisia Europeană.

Procurorii au declarat că femeia de 30 de ani a fost abuzată sexual, bătută şi sufocată. Corpul acesteia a fost găsit într-un parc din apropierea Dunării, sâmbătă, la Ruse. "Nu există democraţie fără o presă liberă. Ne aşteptăm la o investigaţie rapidă şi amănunţită pentru a-i aduce pe cei responsabili în faţa justiţiei", a transmis Comisia Europeană într-un mesaj publicat pe Twitter.

National

"Calaul Serviciilor" se întoarce în sistem

Publicaţia "Naţional" este de părere că s-a instalat teroarea prin tot sistemul, procurorii militari fiind, de departe, cei mai cuprinşi de frisoane, după ce, conform informaţiilor de ultima ora intrate în posesia publicaţiei, varianta de lucru a instalării magistratului Vasile Doana într-un post-cheie, a devenit mai mult decât plauzibilă.

Desigur, nici prin "ogrăzile" Serviciului Român de Informaţii şi mai ales a Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei nu dă "veselia" pe dinafară, mai ales că fostul procuror militar este cunoscut drept "călăul serviciilor". Şi, pe vremea când se afla în "falanga" militară a DNA-ului, Vasile Doana, procurorul care a "decapat" cei mai mulţi ofiţeri de informaţii, a reuşit să-l scoată din pepenii binomului până şi pe generalul Florian Coldea.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roRoEnergy
Cabinet de avocatTMPS