GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

Revoluţie digitală în România - dialog personalizat în E-commerce

L.A.
Comunicate de presă /

Revoluţie digitală în România - dialog personalizat în E-commerce

O nouă soluţie de marketing transformă conversaţiile online, dintre clienţi şi firme, în unele care au loc în timp real, bazate pe nevoile acestora. Interfaţa digitală se numeşte LINK Conversations şi poate fi considerată un precursor al standardului RCS (Rich Communications Services), ce urmează a fi implementat în viitor peste tot în Europa.

Acest tip de mesagerie conversaţională presupune utilizarea mai multor canale de comunicare într-un singur sistem şi se poate aplica în orice domeniu de activitate, indiferent de dimensiuni, se arată într-un comunicat de presă, remis astăzi, Redacţiei noastre.

"Interfaţa LINK Conversations, furnizată de LINK Mobility Group, combină în acelaşi timp mai multe canale - Messenger, RCS şi chat în fereastra browserului, primul contact cu clientul realizându-se cu ajutorul smartphone-ului. Aceasta permite comunicarea, de exemplu, prin trimiterea unui SMS cu un link care duce clientul la pagina de chat. Prin comunicarea cu chatbot-ul, utilizatorul îşi poate rezolva situaţia, folosind rich media, butoane, caruseluri cu link-uri şi partajare de locaţie. De pildă, în cazul restaurantelor, clientul va afla dacă poate rezerva o masă, care este meniul actualizat sau cum să schimbe timpul de rezervare. Interfaţa permite, de asemenea, utilizarea Facebook Messenger şi RCS în acelaşi scop." a declarat Corneliu Diaconu, National Sales & Marketing Manager LINK Mobility România, parte a LINK Mobility Group, conform comunicatului.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Gasesc a fi ceva extraordinar de folositor !

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility ForumConferinţa CCIB 'Excelena în afaceri. Modelul EFQM – soluţie pentru creşterea competitivităţii'
Cabinet de avocatTMPS