Conferinţa BURSA Dezvoltarea RomânieiConferinţa BURSA Dezvoltarea României

REZULTATE FINANCIARE 2018 Medicover - veniturile globale în creştere cu 15,8%

V.D.
Companii /

Medicover - veniturile globale în creştere cu 15,8%

Medicover, companie internaţională de servicii de sănătate şi diagnostic listată la Bursa din Suedia - Nasdaq Stockholm a înregistrat în anul 2018 o creştere a veniturilor globale de 15,8% comparativ cu anul 2017, până la 671,6 milioane euro.

În anul 2018, divizia de Servicii Medicale a înregistrat o creştere a veniturilor de 21,1%, până la 346,1 milioane de euro. Creşterea a fost susţinută de performanţa modelului de afaceri integrat şi a serviciilor cu plată accesate de pacienţi (fee for service), în special în Polonia şi România. În anul 2018 divizia a atins un număr record de 185.000 de membri noi la nivel global, se arată într-un comunicat de presă al companiei remis redacţiei noastre.

Divizia de Servicii de Diagnostic a înregistrat anul trecut venituri de 336,7 milioane euro, cu 10,6% mai mari faţă de anul anterior. Extinderea teritorială a fost o prioritate în anul 2018, când s-au lansat 69 de noi puncte de recoltare, reţeaua atingând un număr total de 570 de astfel de centre la nivel global.

Veniturile cumulate pe piaţa din România au crescut în anul 2018 cu 27,1% până la 93,8 milioane euro, faţă de valoarea de 73,8 milioane euro raportată în 2017. România este a treia piaţă ca pondere a veniturilor la nivel global, după Germania şi Polonia, cu o pondere de 13,9%, se mai arată în comunicat.

Reţeaua de clinici Medicover din România a crescut în 2018 cu 50% până la 37 de unităţi ca urmare a tranzacţiilor finalizate, respectiv achiziţia Spitalului Pelican din Oradea, a celor două clinici deţinute de Centrul Medical Academica în Bucureşti şi a Centrului Medical Phoenix, un operator medical privat din Oltenia cu o reţea de opt clinici în oraşe precum Craiova, Târgu Jiu, Slatina, Calafat şi Drăgăşani.

Reţeaua Synevo din România cuprindea la finalul anului 2018 un total de 99 de centre de recoltare acoperind 33 de judeţe din ţară, respectiv 42 de oraşe.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS