ROMÂNIA ŞI ISRAEL:Discuţii pentru a atrage mai mulţi turişti

A.M.
Miscellanea /

(sursa foto: Twitter)

(sursa foto: Twitter)

România şi Israel analizează oportunitatea de a elabora rute comune pentru a atrage turişti din pieţe îndepărtate din Asia, se arată într-un comunicat al Ministerului Turismului, informează Agerpres.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, s-a întâlnit ieri, la sediul Ministerului Turismului, cu Yariv Levin, ministrul Turismului din Israel.

"Ministrul Turismului din Israel, Yariv Levin, a apreciat implicarea României în consolidarea parteneriatului din domeniu. În plus, E.S. Yariv Levin a subliniat nevoia de a creşte numărul zborurilor directe dintre România şi Israel. În plus, cei doi miniştri au analizat oportunitatea de a elabora rute comune pentru a atrage, în România şi Israel, turişti din pieţe îndepărtate din Asia", se precizează în comunicatul citat.

La rândul său, ministrul român al Turismului a arătat că România şi Israel au abordări comune în privinţa dezvoltării turismului în condiţiile în care cele două state lucrează, fiecare, la câte un ghid turistic electronic, sub forma unei hărţi digitale interactive, în care sunt reliefate toate obiectivele turistice şi cu ajutorul căreia turiştii îşi pot planifica traseele în câteva minute.

"Mă bucur să văd că România şi Israel au abordări comune în privinţa dezvoltării turismului. Am aflat de la domnul ministru Yariv Levin că şi colegii israelieni lucrează la o aplicaţie asemănătoare cu cea pe care vrem să o dezvoltăm la Ministerul Turismului, anume un ghid turistic electronic sub forma unei hărţi digitale interactive în care sunt reliefate toate obiectivele turistice. În epoca tehnologiei, o astfel de aplicaţie, cu ajutorul căreia turiştii să îşi poată planifica traseele în doar câteva minute, devine o necesitate dacă vrei să obţii cu adevărat rezultate în domeniu. Domnul ministru Yariv Levin m-a asigurat de sprijinul domniei sale. La rândul meu, îl felicit pentru rezultatele obţinute prin campania de promovare a Israelului, succes care se regăseşte în cifrele de invidiat ale turismului din Israel", a declarat Bogdan Trif.

Cei doi oficiali au discutat despre consolidarea parteneriatului dintre cele două ţări în domeniul turismului. În acest sens, ministrul Bogdan Trif a propus realizarea unor evenimente de promovare a României ca destinaţie turistică în Israel, printre acestea numărându-se şi organizarea unui seminar la care vor participa reprezentanţi ai autorităţilor centrale, precum şi cei mai importanţi turoperatori israelieni. Întrunirea va avea ca obiectiv creşterea notorietăţii României în Israel, una dintre pieţele prioritare pentru Ministerul Turismului, conform surselor citate.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo