Gala BURSA 2018

Romgaz va investi în acest an 666 milioane lei în activităţi de explorare, în ţară şi în străinătate

A.C.
Companii #Energie /

Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz va investi, în acest an, 666 milioane de lei în activităţi de explorare pentru descoperirea de noi zăcăminte de hidrocarburi, a anunţat azi, la Mediaş, conducerea companiei.

Societatea va avea o serie de direcţii de acţiune în acest sens, printre care stoparea declinului de producţie, descoperirea de noi resurse onshore, forare la mare adâncime, parteneriate în Marea Neagră şi parteneriate de explorare în Polonia şi Slovacia.

Potrivit conducerii Romgaz, în 2012 societatea a investit 180 milioane de lei, iar în acest an compania este pregătită să investească în explorare 666 milioane lei, adică de patru ori mai mult, întrucât descoperirile sunt tot mai rare, iar cantităţile tot mai mici.

Directorul general al Romgaz, Virgil Metea, a declarat că principalele direcţii de acţiune ale Romgaz sunt legate de explorare, de menţinerea producţiei şi de stopare a pierderilor, iar menţinerea nivelului declinului de producţie presupune un efort investiţional deosebit.

Directorul general adjunct al Romgaz, Dumitru Rotar, a arătat, la rândul său, că în ceea ce priveşte zonele de interes, Romgaz analizează în permanenţă zone cu potenţial de care compania este interesată, având semnate o serie de acorduri de explorare şi exploatare.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - verfici calitatea de peste 600 de ori pe zi
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită