S-a înfiinţat Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursa din România (ARIR)

F.B.
Piaţa de Capital /

S-a înfiinţat Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursa din România (ARIR)

Unsprezece reprezentanţi ai pieţei de capital, companii şi persoane fizice, au fondat, în zilele de 1-5 ale acestei luni, Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) cu scopul implementării în România a celor mai bune practici de comunicare ale companiilor listate cu investitorii, se arată într-un comunicat remis astăzi de noua organizaţie Redacţiei noastre.

Membrii fondatori ai ARIR sunt: Bursa de Valori Bucureşti, ALRO, Franklin Templeton Management - Suc. Bucureşti, Electromagnetica, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Daniela Şerban, Cosmin Răduţă şi Tony Romani.

Proiectul a fost iniţiat de Daniela Şerban şi susţinut de compania de afaceri publice McGuireWoods Consulting şi casa de avocatură PeliFilip.

Daniela Şerban, Preşedinte ARIR:

"Implementarea celor mai bune practici de IR înseamnă creşterea transparenţei companiilor listate prin îmbunătăţirea tehnicilor de comunicare cu investitorii, utilizarea de noi instrumente şi inovare în domeniu. Oportunitatea unui astfel de proiect vine în contextul creşterii vizibilităţii pieţei de capital româneşti pe plan internaţional din ultimii ani, recentelor listări ale companiilor private şi interacţiunii tot mai frecvente dintre investitori cu companiile locale.

Adrian Tănase, Director General BVB:

Mă bucur că iniţiativei, pe care Bursa de Valori Bucureşti a susţinut-o încă de la început, i s-au alăturat companii listate mari şi companii cu potenţial de listare, precum şi profesionişti în acest domeniu. Îmbunătăţirea transparenţei companiilor listate răspunde exigenţelor investitorilor, fie că vorbim de cei internaţionali sau locali, instituţionali sau individuali.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Trebuie si contraparte la discuti, avem drum lung pana la o piata adevarata!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roIstoria la feminin
Cabinet de avocatTMPS