Powered by
 

Organizator:
 

 
împreună cu


  Parteneri

 

  Parteneri Media
 
CONGRESUL "CYBERSECURITY ÎN ROMÂNIA, A CENTRAL EUROPEAN PUBLIC-PRIVATE DIALOG PLATFORM"

Ca și în ediția precedentă, ITU (International Telecommunications Union, ONU-Geneva) a decis să sprijine organizarea ediției a 3-a congresului de la Sibiu, prin participarea reprezentanților departamentului său de securitate cibernetică, asigurând asistența tehnică și invitând ca speakeri numeroși specialiști de renume mondial. Pentru a garanta neutralitatea evenimentului, Ambasada Elveției în România acordă și anul acesta egida sa, astfel congresul va avea loc sub înaltul său patronaj și în prezența ambasadorului Elveției în România, E. S. Jean-Hubert Lebet. Congresul se va bucura de prezența a numeroși participanți și speakeri din circa 20 de țări.

Anul acesta, evenimentul se bucură de parteneriatul deosebit de important al Serviciului Român de Informații (SRI), precum și al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Evenimentul rămâne unul non-marketing și deschis pentru toată lumea - o adevărată platformă interactivă de dialog între instituții, specialiști IT, companii și publicul larg utilizator al Internetului.

Noua structură a congresului:

Luni-Miercuri (21-23 Septembrie):
Training Days, (cursuri de sensibilizare și OSINT, hands-on, pentru grupuri de începători și intermediari și pentru factorii de decizie și IT din întreprinderi).

Miercuri (23 Septembrie):
Awareness Day, Casa de Cultură, Eveniment de mare anvergură destinat copiilor, tinerilor și publicului larg

Joi (24 Septembrie): Plenary Day, Casa de Cultură

Vineri (25 Septembrie): Paralel sesions Day, Hotel Golden Tulip

Sâmbătă (26 Septembrie): Specialist Day, o zi cu ușile închise, pentru profesioniștii ITSEC (analiști și firme de specialitate), și specialiști ai Instituțiilor de Stat, români și straini

Notă: Congresul se va desfăsura în întregime în limba engleză.


.