Organizatori
 

 și

  Parteneri
 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 
Parteneri media
 

 
 
GALA BURSA Construcțiilor 20 de ani
- Premiile BURSA Construcțiilor -

LA 20 DE ANI DE APARIȚIE NEÎNTRERUPTĂ
Revista BURSA Construcțiilor - premiată pentru profesionalism și obiectivitate

GALA BURSA Constructiilor 20 de ani

Votul publicului
    Ovidiu Iliescu, CSC: "Consider că apariția pe piața de profil a acestei prestigioase reviste a fost un lucru necesar, pentru CSC Revista BURSA Construcțiilor însemnând un model de informare și de eleganță în ceea ce privește prezentarea corectă și fără interferențe a situației sectorului de construcții".
    Revista BURSA Construcțiilor a fost premiată cu un "Certificat de Excelență pentru cei 20 de ani de activitate, în care a relatat cu profesionalism și obiectivitate despre industria construcțiilor". Diploma ne-a fost acordată în cadrul Galei "Bursa Construcțiilor - 20 de ani", de către Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC).
    În deschiderea evenimentului festiv, care a avut loc în seara de 21 iunie, domnul Ovidiu Iliescu, președintele Casei Sociale a Constructorilor (CSC), a ținut să felicite publicația noastră.
    Domnia sa a spus: "Cu Revista BURSA Construcțiilor colaborăm de foarte mulți ani. Am fost și suntem partenerii de încredere ai acestei prestigioase publicații, care împlinește 20 de ani de activitate, cu unul mai mult decât Casa Socială a Construcțiilor.
    Pentru CSC, încă de la înființare, Revista a însemnat un model de informare și de eleganță în ceea ce privește prezentarea corectă și fără interferențe a situației sectorului de construcții. A fost un instrument de lucru pentru noi, a avut o ținută deosebită în toți acești ani și consider că a fost un lucru necesar să apară pe piața construcțiilor această prestigioasă revistă, alături de cealaltă publicație a Grupului de Presă BURSA - Ziarul BURSA - pentru care cred că toți trebuie să-i mulțumim lui MAKE, directorul general al trustului. Mă bucur că cele două entități (Casa Socială și Grupul BURSA) au fost alături una de alta și sper să colaborăm și în continuare.
    Urez la mulți ani Revistei, colaboratorilor, celor care știu că depun foarte mult suflet la realizarea fiecărui număr al acestei publicații - și eu sunt unul dintre cei care pot să vă spun cu mâna pe inimă că știu ce înseamnă efortul pe care îl depun cei care fac Revista BURSA Construcțiilor.
    Vă urez să aveți cât mai multe realizări frumoase și cât mai mulți ani de apariție!"
    Casa Socială a Constructorilor a fost partenerul principal al Galei și a fost premiată, la rândul său, cu o diplomă de excelență, de către Revista BURSA Construcțiilor.
    Publicația noastră și CSC au acordat diplome de excelență următoarelor companii și asociații din domeniu: Hidroconstrucția, Wienerberger, Electromagnetica, Orange, Teraplast, Lemet, ANEVAR, TIAB, Iridex Group Construcții, BogArt, Veranda Mall, SC Construcții Erbașu SA, Socot Târgu Mureș, IASICON, Dedal Bahamat, Arcada Company, Praktiker și CELCO.
    Partenerii evenimentului, cărora le mulțumim, au fost Casa Socială a Constructorilor, Hidroconstrucția, Wienerberger, Holzindustrie Schweighofer, Electromagnetica, New Point, Veranda Mall, Garanti Leasing, Bauder, ANEVAR, CELCO, Alexandrion Group, Florăria Flor de los Andes, Restaurantul Elisabeta, Rovigo, Cofetăria Armand, Agrafa Print.
    La mulți ani, BURSA Construcțiilor!


.