Organizator: Ziarul BURSA
 

 
cu sprijinul


 

 
  Parteneri
 

 

 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 

 
  Parteneri Media
 

 

 

 

 

 
 

 

 
CONFERINȚA "Rolul băncilor în restructurarea companiilor"
În viața economică contemporană, activitatea bancară ocupă un loc atât de important, încât revenirea, după perioada de criză, este de neimaginat fără un aport substanțial al băncilor.

Ca să aflăm care ar putea fi contribuția instituțiilor financiare în restructurarea companiilor și, drept consecință, în creșterea economică, am planificat să organizăm o conferință dedicată.

Ziarul BURSA organizează, cu sprijinul Băncii Naționale a României, conferința "Rolul băncilor în restructurarea companiilor", în data de 13 noiembrie 2012, la sediul BNR, sala Mitiță Constantinescu.


Ziarul BURSA continuă seria conferințelor anuale pe teme de mare actualitate în domeniul economico-financiar, bucurându-se, din nou, de sprijinul Băncii Naționale a României.


CONFERINȚA
"Rolul băncilor în
restructurarea companiilor"


Locație: sediul BNR, sala Mitiță Constantinescu;
Adresa: Strada Doamnei nr.8, Sect. 3, București, ROMANIA
vezi harta
Data: 13 noiembrie 2012
Ora: 9:30
Durata: 4 ore

Contactați-ne aici pentru mai multe informații
Toate evenimentele BURSA anterioare au înregistrat un mare interes, atât din partea participanților în sală (peste 200 de participanți/eveniment), cât și a speakerilor invitați (miniștri, secretari de stat, președinți de bănci, fonduri de garantare/contragarantare, societăți de asigurare, companii din economia reală, etc.) dar și de acoperirea mass-media.

Participanți
    Companii din toate domeniile de activitate (agricultură, infrastructură, energie, IT&C, construcții, resurse umane, auto, turism, mediu, transport, telecomunicații, dezvoltarea capacității administrative);
    Bănci;
    Fonduri de garantare / contragarantare;
    Societăți de avocatură;
    Societăți de asigurare;
    Societăți de leasing;
    Societăți de brokeraj;
    Fonduri de investiții;
    Autorități publice centrale și locale;
    Mass-media (tv, presă, radio).


Preț: 80 de euro participarea.

Vă rugăm sa ne confirmați participarea, prin completarea și remiterea formularului de participare la numărul de fax: 021 312 45 56 sau prin e-mail: marketing@bursa.ro .


.