GALA BURSA CONSTRUCTIILOR - 2018
BURSA 14.06.2018

George Marinescu
 
     Se pare că ultimele decizii ale Curții Constituționale care au dat dreptate puterii, inclusiv în cazul revocării procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție, nu vor rămâne nerăsplătite de actuala coaliție de guvernare PSD- ALDE.
     Așa se face că primul ministru Viorica Dăncilă și membrii Executivului s-au gândit să aloce președintelui CCR, Valer Dorneanu, o locuință de protocol, din fondul R.A.A.P.P.S.
     Și, ca și cum nu ar fi fost de ajuns, în categoria înalților demnitari care vor beneficia de locuințe de protocol, Guvernul i-a inclus și pe șeful Înaltei Curți de Casație și Justiție, precum și pe președintele Consiliului Superior al Magistraturii. Locuințe în care aceștia nu vor plăti chirie, nici utilități - care vor fi asigurate gratuit de către stat - și nici măcar alte cheltuieli legate de aces­te imobile, cheltuieli care vor fi suportate din bugetele instituțiilor pe care acești demnitari le conduc.
     Astfel, în ședința de guvern de ieri printre proiectele aflate pe ordinea de zi a fost introdusă o ordonanță de urgență prin care se mărește numărul beneficiarilor de locuințe din fondul protocolului de stat.
     Conform punctului II din acest act, având în vedere importanța deosebită și rolul funcțiilor de președinte al Curții Constituționale, președinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție, președinte al Curții de Conturi, președinte al Consiliului Superior al Magistraturii și președinte al Academiei Române, se impune crearea cadrului legal pentru ca persoanele care ocupă aceste funcții să beneficieze de reședințe oficiale din cadrul fondului locativ de protocol și bunuri mobile aflat în domeniul public al statului și administrarea Regiei Autonome "Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat".
     Cheltuielile de întreținere pentru energie, gaze, apă, canal, amortizarea și uzura mijloacelor fixe și obiectelor de inventar, taxele și impozitele pe clădiri și terenuri aferente utilizării reședinței oficiale se vor suporta din fondurile regiei.
     Astfel că, la art.2 lit. a, se prevede că reședințele oficiale vor fi pentru Președintele României, președintele Senatului, președintele Camerei Deputaților, primul-ministru, C.C.R., președintele Î.C.C.J., președintele Curții de Conturi, președintele C.S.M., președintele Academiei Româ­ne și persoanele care au avut calitatea de șef al statului român.
     Conform art.3, pentru toate categoriile de demnitari de mai sus, cu excepția foștilor șefi de stat, se vor încheia contracte de folosință gratuită. Cheltuielile de întreținere pentru energie, gaze, apă, canal, amortizarea și uzura mijloacelor fixe și obiectelor de inventar, taxele și impozitele pe clădiri și terenuri aferente utilizării reședinței oficiale se suportă din fondurile R.A.A.P.P.S.
     Graba cu care a fost inițiată această ordonanță de urgență, mai ales cu privire la locuința de protocol dată președintelui Înaltei Curți, ne face să ne gândim dacă nu cumva este o formă de captatio benevolentiae din partea acestuia, mai ales că în 21 iunie, magis­trații Î.C.C.J. trebuie să pronunțe sentința în dosarul Bombonica, în care inculpat este Liviu Dragnea, șeful de partid al Vioricăi Dăncilă.
     Costurile serviciilor solicitate de către beneficiari, altele decât cele suportate din fondurile R.A.A.P.P.S., vor fi plătite de către instituțiile în care își desfășoară activitatea persoanele beneficiare, în baza unor contracte de prestări de servicii încheiate cu R.A.A.P.P.S., cu încadrarea în prevederile bugetare anuale aprobate instituțiilor cu această destinație, prin legea bugetară anuală.
     Articolul 4 prevede că pot beneficia de locuințe de protocol, la cerere, cu plata chiriei prevăzute de lege, persoanele care îndeplinesc următoarele func­ții publice: vicepreședinți ai Senatului și ai Camerei Deputaților, miniștri și asimilați ai acestora, precum și președintele Consiliului Legislativ și avocatul poporului. 
 

 
Opinia cititorului   [ scrieți-vă opinia. ] 
Trimite părerea ta.
Nume (maxim 50 caractere)
E-mail (optional)
Titlu (maxim 50 caractere)
Mesaj
 
REGULAMENTUL MESAJELOR
Acord
Prin trimiterea opiniei ne confirmați că ați citit regulamentul de mai sus și că vă asumați prevederile sale !

1.  Dar despre Zegrean de ce n-ai zis nimic?
    (mesaj trimis de Sika în data de 14.06.2018, ora 05:25)  
 Zegrean a locuit într-o vilă alocată de către RAPPS, a cărei chirie de doar 1100 RON a fost achitată de către CCR. În timpul ăsta Zegrean cumula pensia și salariul, în ciuda reglementărilor aberantului regim băsescu-boc. Se pare că astea n-au fost șpăgi, întrucât Zegrean a servit statul securist.
 Auzi, băiete, las-o jos că măcăne! Faci doar propagandă ieftină!


 
  1.1.   fără titlu  (răspuns la opinia nr. 1 )
    (mesaj trimis de MAKE , in data de 14.06.2018, ora 06:38)
 
 Nu Sika, tu esti cel care face propaganda ieftina, in favoarea statului paralel al securistilor stalinisti Dan Voiculescu si Antena 3.


 
  1.2.   Make, poți gândi o secundă?  (răspuns la opinia nr. 1.1 )
    (mesaj trimis de Sika , in data de 14.06.2018, ora 08:28)
 
 Ai o obsesie numită Voiculescu. Știu, e nasol când vezi că ăla e capabil de audiențe fabuloase în timp ce tu abia mai țuțărești de pe margine cu ajutorul subvențiilor de la „băeții”. Degeaba! Statul vostru mafiot se prăbușește. Sper cât mai repede pentru că însăși existența sa contrazice până și bunul simț. În altă ordine de idei, apreciez argumentația ta, precum și modul inteligent de-a o suci precum un copil din clasa a II-a B.


 
  1.3.   fără titlu  (răspuns la opinia nr. 1.2 )
    (mesaj trimis de Vanat , in data de 14.06.2018, ora 09:25)
 
 Tu esti cel care a adus vorba de Securitate (ca de fiecare data cand postezi) si era normal ca in aceste conditii sa fie pomenit numele celui mai reprezentativ "exponat" al ei, Voiculecu Dan (omul care din munca cinstita de securist a avut suficient malai cat sa deschida si sa intretina o televiziune). Om cinstit, ca si dragnea dealtfel. Nu stiu cum faci de te "lipesti" numai de oameni de=astia "curati" si "de caracter". Semanati unul cu altul si de-aia va adunati. In rest, singurul stat mafiot este cel al lui dragnea. Va prosteste,amageste si controleaza profitand de prostia voastra. Cum iti explici ca toti oameni de valoare din tara asta, cu o educatie avansata si chiar unii membri ai partidului aflat la putere se dezic de PSD dragnea (si tot ce-l inconjoara - a se vedea huiduielile pentru Toapa de Voluntari) in timp ce doar prostimea, (cei cu o educatie precara si usor de manevrat) sustin acest partid? Nu este nevoie sa raspunzi la aceasta intrebare pentru ca oricum nu poti.


 
  1.4.   Ma faci sa rad  (răspuns la opinia nr. 1.2 )
    (mesaj trimis de Melc Roman , in data de 14.06.2018, ora 09:34)
 
 Auzi la el, Voiculescu face audiente... ma faci sa rad coane. Daca un vartej intr-o groapa cu rahat se cheama audiente... ce pot sa spun. La mine la tara, cand te scalzi in rahat se cheama tot ca te scalzi in rahat, nu ca faci audiente.


 
  1.5.   Simplu  (răspuns la opinia nr. 1.3 )
    (mesaj trimis de anonim , in data de 14.06.2018, ora 15:02)
 
 PSD e urmașul Pcr, PMR?
 În loc de partidul muncitoresc român s-a născut partidul asistatilor sociali ca de lucru în țară nu au doar prin străinătății.


 
  1.6.   la Vanat  (răspuns la opinia nr. 1.3 )
    (mesaj trimis de anonim , in data de 14.06.2018, ora 20:10)
 
 Cel mai mare exponat securist e tovarasul Basescu.
 A furat ca-n filmele cu gangsteri, a distrus tot pe ce-a pus mana si predat la cheie tara securistilor si stapanilor lor.
 Macar Voiculescu, e printre putinii fosti securisti care a reusit sa creeze o companie care sa nu dea faliment in primii ani si sa-si plateasca toate taxele. Compara cu restul presei: conectata la bidoanele secu sau cu datorii pana la gat!


 
2.  fără titlu
    (mesaj trimis de anonim în data de 14.06.2018, ora 07:31)  
 Titlul cam reflectă realitatea.


 
3.  articolul e propaganda curata
    (mesaj trimis de anonim în data de 14.06.2018, ora 08:14)  
 Asemenea propagandistilor, impartialitatea nu exista in articolul asta.
 Nu e suficient doar sa informeze in legatura cu legea respectiva (cum ar face din punct de vedere deontologic un jurnalist) ci apar analizele bine ghidonate: "ne face sa ne gandim" sau "graba cu care a fost initiata".
 De locuinta de serviciu folosita de fostul presedinte CCR (Zegrean) evident ca nu e mentionat nimic.
 Cu "jurnalisti" inregimentati politic ca voi (si ca altii de partea cealalta a baricadei) nici nu-i de mirare ca presa se indreapta spre faliment. Nu mai da lumea 2 bani pe voi!


 
  3.1.   fără titlu  (răspuns la opinia nr. 3 )
    (mesaj trimis de MAKE , in data de 14.06.2018, ora 08:32)
 
 Nu ai idee de deontologie, nu ai idee de jurnalism. Nu poti judeca cine este si cine nu este inregimentat politic.
 Aici spaga este la vedere, dar tu faci teoria chibritului.
 Nu ai idee de ce se indreapta presa spre faliment: presa internet nu-si scoate banii, iar presa tiparita nu mai are retele de distributie.
 Multumescu-ti Doamne, ziarul BURSA face exceptie!


 
  3.2.   Dragnea e in toate  (răspuns la opinia nr. 3 )
    (mesaj trimis de Dorel , in data de 14.06.2018, ora 09:34)
 
 Dacă articolul este propagandă curată, oferirea unor asemenea avantaje celor care sunt slugile disprețuite de popor ale infractorului șef al psd sau celor care ar putea să-i ofere ajutorul necesar pentru a-și rezolva problemele cu justiția cum poate fi calificată? Părerea mea: mită pentru slugi și pentru justiție.
 Din păcate, mituitorii l-au uitat pe slugoiul-model: Tudorel Toader. Ce ingrați!


 
  3.3.   fără titlu  (răspuns la opinia nr. 3 )
    (mesaj trimis de Cristi , in data de 14.06.2018, ora 15:42)
 
 Una este locuinta de serviciu si alta este aceea de protocol. Diferentele sunt esentiale,. Cheltuielile cu aceea de protocol sunt mai mari: chiria gratuita, utilitatile gratuite plus celelalte cheltuieli facute intr-o astfel de locuinta sunt suportate de instituita la care lucrezi. Protocol inseamna alt rang. De ce nu le-au dat locuinta de protocol anul trecut, dar o fac acum cand Dragnea e cu un picior sa fie condamnat a doua oara?


 
  3.4.   pt MAKE  (răspuns la opinia nr. 3.1 )
    (mesaj trimis de anonim , in data de 14.06.2018, ora 20:26)
 
 Poate n-am eu idee de jurnalism sau deontologie.
 Dar intuiesc foarte bine de ce presa se duce de râpă: din cauza scârbei omului de rând provocată de propaganda penibilă pe care o găsește peste tot (inclusiv pe aici).


 
  3.5.   fără titlu  (răspuns la opinia nr. 3.4 )
    (mesaj trimis de MAKE , in data de 14.06.2018, ora 22:04)
 
 Daca n-ai idee, atunci cum intuiesti?
 Tu nu reusesti sa discerni intre convingere si propaganda, dar "intuiesti foarte bine"...
 Bine.


 
4.  fără titlu
    (mesaj trimis de Om în data de 14.06.2018, ora 09:25)  
 Arestati-l pe Zegrean, dar tine-ti ochii larg deschisi! Soros are alta treaba, statul paralel este impiedicat sa devina perpendicular, iar antenele sunt o cloaca. Treziti-va inainte sa închideți ochi!


 
  4.1.   fără titlu  (răspuns la opinia nr. 4 )
    (mesaj trimis de MAKE , in data de 14.06.2018, ora 10:07)
 
 Mi-a placut asta cu statul perpendicular.
 Cind trecem la geometria in spatiu?


 
  4.2.   fără titlu  (răspuns la opinia nr. 4.1 )
    (mesaj trimis de anonim , in data de 14.06.2018, ora 11:26)
 
 cand o sa avem rachete (nu de tenis!).


 
  4.3.   fără titlu  (răspuns la opinia nr. 4.1 )
    (mesaj trimis de anonim , in data de 14.06.2018, ora 15:06)
 
 A " furat"-o de la mine, sâmbătă sau duminică m-am exprimat așa.


 
  4.4.   Stat perpendicular  (răspuns la opinia nr. 4.1 )
    (mesaj trimis de Pribeagul , in data de 14.06.2018, ora 16:09)
 
 Sintagma circula de ceva vreme, la nivel de luni.


 
  4.5.   Tot ce se poate  (răspuns la opinia nr. 4.4 )
    (mesaj trimis de anonim , in data de 14.06.2018, ora 17:01)
 
 Citind doar Bursa sunt privat de câteva informații?!?
 Ocazional mai dau pe știri, nici acolo nu am auzit.
 Dacă Make a fost impresionat, e ceva.


 
Actualitate - vezi toate știrile mai jos.
Revista Presei, 08:10
     * ADEVĂRUL
      * Dăncilă, după condamnarea lui Dragnea: Cei care cer demisia președintelui PSD încalcă grav Constituția României  click să citești tot articolul
Internaţional, 07:59
LA MIJLOCUL ȘEDINȚEI,
     Principalii indici bursieri asiatici erau în depreciere la mijlocul ședinței de tranzacționare de astăzi.  click să citești tot articolul
Calendarul BURSA 2018
Ediții precedente
Newsletter Facebook Twitter YouTube LinkedIn RSS
Jurnal Bursier
22.06.2018
BVB
     * BET-FI, singurul indice în creștere
     
     Piața principală a Bursei de Valori București (BVB) a avut o evoluție preponderent negativă din punctul de vedere al cotațiilor, în ședința de...  click să citești tot articolul
22.06.2018
BURSELE DIN LUME
     Acțiunile de pe piețele din Europa au scăzut ieri, după apariția informației conform căreia cei mai mari producători auto din Germania nu mai susțin eliminarea taxelor de import dintre Uniunea...  click să citești tot articolul
21.06.2018
BVB
     * BET-FI, singurul indice în scădere
     
     Piața principală a Bursei de Valori București (BVB) a avut o evoluție pozitivă din punctul de vedere al cotațiilor, în ședința de tranzacționare de la...  click să citești tot articolul
20.06.2018
BVB
     * Circa jumătate din volum, realizat cu titlurile Banca Transilvania și BRD - Groupe Societe Generale
     
     Acțiunile tranzacționate la Bursa de Valori București (BVB) au înregistrat, în mare parte,...  click să citești tot articolul
19.06.2018
BVB
     * Volum de numai 21,6 milioane de lei
     
     Piața principală a Bursei de Valori București (BVB) a avut parte de un început de săptămână negativ, majoritatea cotațiilor suferind deprecieri în ședința...  click să citești tot articolul
18.06.2018
BVB
     * Creșteri pe linie pentru toți indicii bursei
     
     Volumul consemant în ședința de tranzacționare de vineri a Bursei de Valori București (BVB) a fost de numai 17,7 milioane de lei (3,8 milioane de...  click să citești tot articolul
Cotații Internaționale

Curs Valutar

Curs valabil din data de 21 iunie 2018
1 Dolar australian...
1 Leva bulgărească...
1 Dolar canadian....
1 Franc elvețian...
1 Coroană cehă...
1 Coroană daneză...
1 Liră egipteană...
1 Euro...
1 Liră sterlină...
100 Forinți maghiari...
100 Yeni japonezi...
1 Leu moldovenesc...
1 Coroană norvegiană...
1 Zlot polonez...
1 Rublă rusească...
1 Coroană suedeză...
1 Liră turcească...
1 Dolar S.U.A...
1 Rand sud-african...
1 Real brazilian...
1 Renminbi chinezesc...
1 Rupie indiană...
100 Woni sud-coreeni...
1 Peso mexican...
1 Dolar neo-zeelandez...
1 Dinar sărbesc...
1 Hryvna ucraineană...
1 Dirham emirate arabe...
1 Kuna croată...
1 Bahtul thailandez...
1 Gram aur...
1 DST...
AUD
BGN
CAD
CHF
CZK
DKK
EGP
EUR
GBP
HUF
JPY
MDL
NOK
PLN
RUB
SEK
TRY
USD
ZAR
BRL
CNY
INR
KRW
MXN
NZD
RSD
UAH
AED
HRK
THB
XAU
XDR
2.9848
2.3875
3.0417
4.0627
0.1803
0.6267
0.2262
4.6695
5.3144
1.4333
3.6690
0.2392
0.4953
1.0792
0.0635
0.4537
0.8509
4.0518
0.2951
1.0745
0.6233
0.0594
0.3644
0.1980
2.7734
0.0396
0.1541
1.1031
0.6327
0.1229
164.6160
5.6935
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
..Lei
click aici pentru cursurile pieței valutare - istoric
English Section
19.06.2018
     The Romanian Constitution:
     Art. 80 - The role of the president
     (1) The Romanian president represents the Romanian government and is the guarantor of national independence, unity and territorial integrity.
     (2) The Romanian president must watch for the compliance with the Constitution and the good functioning of the public authorities. For that purpose, the president serves as a mediating entity between the powers of the state, as well as between the state and society.  click here to read the entire article
12.06.2018
     The reunion scheduled today between Donald Trump and Kim Jong-un is taking place in Singapore due to the relative neutrality and the security this city-state provides. Singapore is one of the few countries that still hosts a North-Korean embassy, and many of the deals of the Kim regime were conducted here, according to the foreign press.  click here to read the entire article
05.06.2018
     "It is a good thing that the public doesn't understand the functioning of our banking and monetary system, because otherwise I think there would be a revolution in the streets by dawn".
     HENRY FORD, founder of the American automotive industry

     Fed up with subsidizing the commercial banks with their own money, the Swiss, mobilized through the "Sovereign Money" initiative, have proposed the organization of a Referendum which will be held on Sunday, June 10th 2018 - is a historical referendum, revolutionary for the banking industry, of international resonance -, by which the initiators want to amend the Constitution, which would impose to the commercial banks to grant loans only within the limits of the bank's money, forbidding them to issue scrip money and ensuring the monopoly of the Confederation (of the Swiss state) on issuance of money free of debt.  click here to read the entire article
23.05.2018
     The "pension apocalypse is coming"! The more or less qualified keep talking in the written press, TV and on the radio. The uncertainty is being preserved - deliberately by some, by the government members out of pure stupidity!  click here to read the entire article
16.05.2018
GABRIELA MIHAELA VOICILĂ, THE BUSINESS ENVIRONMENT MINISTER:
     Where there are many entrepreneurs there is creation, where there are many women entrepreneurs there is divine creation, says Gabriela Mihaela Voicilă, state secretary in the Ministry for the Business Environment, Trade and Entrepreneurship (MMACA). In her opinion, entrepreneurship means joy, a better situation, but less time for the family: "Taken together, entrepreneurship means achievements (...) Every one of us needs validation, for having built, having created something".  click here to read the entire article
14.05.2018
IN THE LAWSUITS AGAINST THE BANKS
     * Piperea: "In the Andriciuc case, the EU Court of Justice has not limited its argumentation to the CHF, but expanded it to cover any currency for which the debtors weren't hedged"
     The courts in the country have begun ruling in favor of borrowers and freezing the value of the European currency at the exchange rate valid on the date the loans were originated, in the lawsuits brought against the banks.  click here to read the entire article
09.05.2018
IN THE ROMANIAN BANANA REPUBLIC...
     The urge "Mircea, act like you're working!", back in the days of the so-called revolution of December 1989, was brought back recently by a new "director".
     We are talking of course, about the meeting between NBR governor Mugur Isărescu, and a government "delegation" led by chamber of deputies chairman Liviu Dragnea, together with PM Viorica Dăncilă.
     Sources from within the PSD, quoted by ziare.com, have claimed that, "in the meeting with the NBR governor, Liviu Dragnea seemed to be looking for a way out, and he seems confused, as he didn't expect his decisions to lead to such effects in the economy".  click here to read the entire article
08.05.2018
     Liviu Dragnea's insistence in moving the Romanian embassy from Tel Aviv, to Jerusalem, feeds an older, widespread confusion. Much older. Politically, Jerusalem has been divided from the first presence of the Judeans on the lands of the Palestinians, since back in the days of Abraham and Abimelec. "The indivisible Jerusalem" wanted by Benjamin Netanyahu is a spiritual creation.
     Definitely, pilgrims and locals claim that Jerusalem has a geography, meaning that the city would be compatible with the cardinal points and that is why Palestinians, Israelis and people overall, including those of the UN, EU and the US, speak about Eastern Jerusalem and Western Jerusalem, without anybody being surprised that that is happening at the center of the world, where the god of the Judeans began his creation, starting from the very rock from which later Archangel Gabriel raised Mohammed to visit Heaven, the same place of origin where one of the seven angels "and showed me the Holy City, Jerusalem, coming down out of heaven from God." (Apocalypse, 21: 10), where God is one of the same.  click here to read the entire article
03.05.2018
     Financial fair play is a concept that comes from the world of soccer. The notion is simple, don't spend more than you earn in a month, or in a year, regardless of what shareholder, mogul or investor enters the business.  click here to read the entire article
03.05.2018
     President Klaus Iohannis has announced that he has decided to send to the Constitutional Court the laws on the judicial system, but also to the Venice Commission. The president has issued a call to the CCR not to hurry and to work with the European entity, saying that after the Constitutional Court gets to issue an opinion on the new laws, a new analysis of the laws will be conducted and it will be decided then if a new reexamination of the three laws in the Parliament will be needed.  click here to read the entire article
27.04.2018
     The dystopia of 2169 seems to be 151 years away from us, if we were to watch the American sci-fi movie "In Time", in which New Zealand screenwriter, director and producer New Zealand Andrew M. Niccol has imagined a world in which money has been replaced by the lifespan left and each individual over 25 years old (when they stop aging), are wearing a counter on their arm, displaying how much they have left to live; the economic system relies on transactions paid in lifespan - banks, loans, interest rates - the rich are storing billions of years, while the poor only have hours, minutes or seconds left and when their time is up they die suddenly, as if struck by a mace.  click here to read the entire article
25.04.2018
DEPUTY PRIME-MINISTER VIOREL ȘTEFAN:
     * Bogdan Chirițoiu: "The European Commission will force the future buyer of Sidex Galați to increase the output of steel"
     ArcelorMittal may only sell the Galați metallurgic plant with the explicit agreement of the Romanian state, and the European Commission will ensure that the output of the plant will increase after the transaction, deputy prime-minister Viorel Ștefan said yesterday, in a conference on the issue of major industrial energy consumers.  click here to read the entire article
20.04.2018
     * "Iliescu on trial for all the bloodshed!" was one of the powerful slogans of the University Square, as well as "Iliescu - KGB, go back to the USSR!".
     We, who had organized the marathon protest of the century, knew who Ion Iliescu was, as the rest of the Romanian people took a long time to catch on, even Brucan was wrong in his estimate that the much maligned "stupid people" would take two decades to "awake".  click here to read the entire article
16.04.2018
     * - The Syrian gas attack did not exist, the American missiles were brought down, then where are the dead coming from?!
     * - It is enough to tell Syrians that they are attacked and killing each other?
     Friday, Syria was attacked by war attacks, in which a warship of the United Nations which operate in the Red Sea (according to the American officials), American B-1 bombers, four British Royal Tornado GR4 aircraft (which fired Storm Shadow missiles) and French Rafale jets.  click here to read the entire article
12.04.2018
     New Delhi, March 4th, 2017 - I am in the garden of the Royal Plaza hotel, sitting next to the table of a group of Indians, probably Hindus, two women in colorful saris and two men, all of them in their fifties. They are checking me out, I catch them doing it a few times. A Romanian manea, with heavy Indian influences starts playing from the speakers, I am surprised, I start laughing.  click here to read the entire article
.