Salrom va livra alte 80.000 tone sare pentru deszăpezire

A.P.
Materii Prime /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Societatea Naţională a Sării S.A.a suplimentat cu o cantitate de 80.000 tone sare pentru deszăpezire, contractul incheiat cu Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A (CNAIR S.A), se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Cantitatea totală de sare pentru deszăpezire prevăzută în Contract, pentru campania de iarnă 2018-2019, a fost de 400.000 tone sare deszăpezire.

Până la data prezentei, în baza contractului încheiat cu CNAIR S.A, Societatea Naţională a Sării S.A. a livrat aproximativ întreaga cantitate prevăzută în contract. Astfel, a fost livrată, către cele 7 Direcţii Regionale de Drumuri şi Poduri (Bucureşti, Craiova, Timişoara, Iaşi, Braşov, Cluj şi Constanţa), o cantitate de 385.000 tone sare pentru deszăpezire, potrivit comunicatului.

Societatea Naţională a Sării S.A. a întreprins măsurile necesare pentru a asigura, în mod ritmic şi la timp, livrarea sării pentru deszăpezire în sezonul de iarnă 2018-2019, atât către CNAIR S.A, cât şi către alţi clienţi, autorităţi şi instituţii locale, se mai arată în comunicat.

Societatea Naţională a Sării S.A., prin sucursalele sale: Exploatarea Minieră Râmnicu Vâlcea, Salina Slănic, Salina Ocna Dej, Salina Praid şi Salina Târgu Ocna, dispune de capacităţile de producţie necesare pentru asigurarea cantităţilor de sare pentru deszăpezire drumuri în campania de iarnă 2018-2019.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS