Sanador va deschide în a doua parte a anului un Centru de oncologie

D.I.
Companii #Sănătate /

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Reţeaua privată de sănătate Sanador, a raportat în 2017 o cifră de afaceri de circa 64 milioane euro, în creştere cu 22% faţă de anul anterior, a declarat astăzi Doris Carmen Andronescu, director general Sanador, informează news.ro.

Grupul, prezent doar în Bucureşti, urmează să inaugureze în a doua parte a anului un Centru de oncologie, pentru care a repatriat medici români din străinătate.

Doris Carmen Andronescu, director general Sanador a precizat: "Am încheiat anul trecut cu afaceri de aproape 64 milioane euro, potrivit datelor preliminare, în creştere cu 22% faţă de anul 2016. Am crescut organic tot timpul. Nu am făcut şi nu ne dorim să facem achiziţii".

Andronescu spune că specialităţile chirurgicale sunt cele mai solicitate.

Referitor la dotarea reţelei, Andronescu a susţinut: "Avem însă solicitări mari şi la compartimentul de primiri urgenţe. Avem flotă proprie de ambulanţe şi sunt zile în care avem şi 90 de solicitări în 24 de ore, ceea ce înseamnă foarte mult. Avem 17 linii de gardă, laborator şi imagistică în permanenţă".

În ceea ce priveşte planurile pentru a acest an, directorul general al Sanador a explicat: "În a doua jumătate a anului va deveni operaţional Centrul de oncologie, la care se lucrează încă. Este o investiţie mare, de tip greenfield, similară spitalului existent. Mai multe detalii vă vom oferi la inaugurare"

Reprezentantul reţelei medicale a declarat totodată: "Este foarte puţin acoperit domeniul, faţă de nevoile din România ale tratamentului în oncologie, mă refer la radioterapie, este acoperit 20%. Este un subiect sensibil şi o ramură deficitară".

Făcând referire la remunarearea cadrelor medicale din sistemul pe care-l gestionează, Andronescu a precizat: "Medicii din privat au în general salarii mai mari decât cei de la stat. Noi le-am majorat, nu a fost nimeni afectat de schimbările din Codul fiscal".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo