Sapphire si ADATA, noile firme din portofoliul de distribuţie al Royal Computer

F. A.
Comunicate de presă /

Grupul Royal Computers a semnat un acord de distribuţie cu doi producători din domeniul tehnologiei informaţiei, Sapphire Technology şi ADATA Technology, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

"Cele două acorduri, recent încheiate de Royal Computers, cu Adata şi Sapphire, ne consolidează poziţia în topul celor mai importanţi distribuitori de produse hardware din România, unde am înregistrat creşteri de la an la an, chiar şi într-un context economic nu tocmai favorabil", au declarat reprezentaţii companiei.

SAPPHIRE Technology este o companie ce activează în producţia de plăci grafice bazate pe tehnologia ATI şi a plăcilor de bază construite pe tehnologia procesoarelor AMD. Cu o capacitate totală de producţie 1,8 milioane de plăci grafice pe lună, SAPPHIRE Technology are acoperire globală.

ADATA Technology activează în producţia de soluţii complete de stocare (stick-uri USB, carduri de memorie pentru DSLR, camere foto, telefoane mobile şi tablete, disk-uri SSD şi hard disk-uri externe), fiind câştigătorul unor premii internaţionale din domeniu, precum National Silver Award of Excellence în Taiwan, G-MARK în Japonia (Good Design Award), CES Innovations Award in SUA, iF Design award.

Royal Computers este parte a grupul Alliance - Royal. Grupul activează de 13 ani pe piaţa de import, distribuţie şi retail IT, având ca parteneri strategici producători precum TP-link, Genius, Gembird, A4Tech, Edifier, Mustek, Tenda.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Comercianti de Diamante
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Gorgandin
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS