Conferinta BURSA Codul insolventei 2019Conferinta BURSA Codul insolventei 2019

SCHIMBARI DE MANAGEMENT IN STRUCTURA TIRIAC AUTO

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Auto /

Începând cu data de 1 iulie, Cătălin GAVRA, Director General Romcar, este numit Director General ŢiriacAuto. Această numire este consecinţa schimbărilor strategice intervenite în ultima perioadă în cadrul ŢiriacAuto, parte a Gupului Ţiriac.

Într-o piaţa din ce în ce mai competitivă şi cu evoluţii spectaculoase, redimensionarea strategica a business-ului ŢiriacAuto este o decizie firească. Astfel, managementul Grupului Ţiriac a decis infiinţarea poziţiei de Director General ŢiriacAuto. Noul Director General este responsabil pentru dezvoltarea şi implementarea strategiei reţelei ŢiriacAuto, la nivel naţional.

Începând cu 1 iulie 2008, această funcţie va fi deţinută de dl. Cătălin GAVRA. Cu o experienţă de 14 ani în cadrul Grupului Ţiriac, Cătălin GAVRA a ocupat în ultima perioadă poziţia de Director General al companiei Romcar SRL, reprezentantul mărcii Ford în România.

"ŢiriacAuto reprezintă un proiect ambiţios şi unic. Complexitatea şi oportunităţile sale de dezvoltare oferă motive puternice pentru a ma simţi onorat că mi s-a propus această funcţie. Împreună cu echipa, ne propunem sa transformam ŢiriacAuto în furnizorul preferat de soluţii auto integrate, la nivel naţional. Vom continua să abordam relaţia cu fiecare client ca pe un parteneriat pe termen lung, oferind permanent nu doar produse şi servicii de profil, ci raspunsuri complete la cerintele unei piete din ce in ce mai complexe si mature.", a declarat Cătălin GAVRA.

ŢiriacAuto, parte a Grupului Ţiriac, este cea mai extinsă reţea naţionala de distribuitori şi reparatori auto, comercializând 10 mărci auto prin intermediul celor 14 dealeri, care îşi desfăşoară activitatea în 65 de locaţii la nivel naţional. La sfârşitul anului 2007, cifra de afaceri a diviziei ŢiriacAuto a depăşit 350 milioane euro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocat