SECRETARUL GENERAL AL PPE DESPRE CANDIDAŢII PNL LA EUROPARLAMENTARE:"Un amestec bun de oameni profesionişti"

V.D.
Politică /

Antonio Lopez (Sursa foto: Twitter)

Antonio Lopez (Sursa foto: Twitter)

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, a declarat astăzi că lista de candidaţi ai PNL la europarlamentare reprezintă "un amestec bun de oameni profesionişti", adăugând că este un lucru foarte bun că pe locul 1 pe listă este "un specialist în comunicare".

"M-am bucurat când am văzut lista PNL - un amestec bun de oameni profesionişti, care au lucrat cu mine în Parlamentul European. Am văzut numele lui Siegfried Mureşan, al lui Daniel Buda, al lui Cristian Buşoi, sunt membri interesanţi ai Parlamentului European, sunt oameni care au lucrat foarte bine cu mine în Parlamentul European în aceşti cinci ani, împreună cu alţii care sunt foarte bine văzuţi aici în România. Găsesc ca un lucru foarte bun că locul 1 pe listă este un om specializat în comunicare. Candidatul numărul 1, Rareş Bogdan, care va fi prezent mâine (sâmbătă - n.r.) alături de noi, arată legătura pe care vrea să o facă PNL între Bruxelles şi România - comunicarea. Nu este important doar să o faci, este important şi să o spui. Este nevoie de oameni specializaţi în comunicare. (...) Cred că este o alegere foarte bună. Întreaga echipă a PPE va fi mâine la Bucureşti, împreună cu candidatul nostru pentru preşedinţia CE, Manfred Weber", a precizat Antonio Lopez, vineri, într-o conferinţă de presă alături de preşedintele PNL, Ludovic Orban, informează Agerpres.

El a reafirmat că pentru Partidul Popular European "România este prima" şi de aceea organizează, sâmbătă, cel mai mare eveniment din campania PPE pentru alegerile europarlamentare la Bucureşti.

"Şi ne menţinem promisiunea - aceasta trebuie să fie o campanie conectată cu candidaţii locali şi regionali. Vrem să aducem Bruxellesul mai aproape de realităţile de la nivel local. De aceea, sute de politicieni din toată Europa se vor reuni în România pentru a vorbi despre lucruri cu adevărat interesante pentru oameni", a spus Antonio Lopez.

Ludovic Orban a punctat, la rândul său, importanţa reuniunii de la Bucureşti a Popularilor Europeni.

"Evenimentul de mâine (sâmbătă - n.r.) este cel mai important eveniment găzduit de PNL - reuniunea PPE şi a liderilor locali şi regionali ai PPE, eveniment la care vor participa peste 150 de primari, preşedinţi de regiuni din ţări ale UE. De asemenea, vor participa peste 3.000 de aleşi locali ai PNL. Ne bucurăm de prezenţa secretarului general al PPE, Antonio Lopez Isturiz, şi, de asemenea, de prezenţa preşedintelui României şi de prezenţa viitorului preşedinte al Comisiei Europene, candidatul PPE, Manfred Weber", a spus liderul liberalilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS