ŞEFA OMV PETROM DESPRE MODIFICĂRILE DIN CODUL FISCAL: "Vor avea impact asupra noastră"

A.C.
Companii /

"Vor avea impact asupra noastră"

OMV Petrom consideră că noile modificări aduse Codului Fiscal sunt măsuri cu impact asupra angajaţilor şi asupra business-ului companiei, potrivit unei surse din presă.

Mariana Gheorghe, directorul general al companiei, a declarat într-un interviu pentru News.ro că mediul de afaceri a solicitat mereu stabilitate, claritate şi predictibilitate atunci când vine vorba de modificările legislative.

Mariana Gheorghe, directorul general al companiei a menţionat: "Sunt măsuri cu impact asupra angajaţilor noştri. Sunt diverse implicaţii pe care trebuie să le analizăm şi să le punem în proiecţia de buget pentru 2018, buget care va fi aprobat anul viitor în aprilie".

Toate opiniile mediului de afaceri merg spre ideea de stabilitate, claritate şi predictibilitate, adaugă ea.

Mariana Gheorghe a precizat: "Mediul de afaceri, din care şi noi facem parte, a spus totdeauna că e nevoie de stabilitate şi predictibilitate şi noi credem că e nevoie de claritate fiscală, e nevoie de reformă fiscală, însă demersurile trebuie să aibă la bază o analiză de impact, să fie realizate într-o manieră structurată şi bine-planificată. Ceea ce multe companii şi patronate au exprimat este faptul că este necesară o perioadă mai lungă înainte de implementarea unor măsuri fiscale noi, ca să ne putem pregăti".

Conform sursei menţionate anterior, oficialul OMV Petrom subliniază că îşi doreşte ca atunci când trec astfel de schimbări legislative cu impact puternic asupra companiilor, să se ţină seama şi de părerile celor care sunt puşi să pună în practică aceste măsuri, pentru că "aceştia ştiu care sunt consecinţele".

Guvernul a adoptat miercuri prin Ordonanţă de Urgenţă mai multe măsuri de modificare a Codului Fiscal, susţinând că acestea au un "impact benefic atât economic, cât şi social".

Măsurile de modificare a Codului fiscal sunt însă contestate atât de sindicate, cât şi de patronate.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

ADRBIwww.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită