SEMINAR DIPLOMATIC INTERNAŢIONAL: 140 ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre România şi Rusia

V.D.
Comunicate de presă /

Centrul Rus de Ştiinţă şi Cultură organizează, pe data de 15 octombrie a.c., seminarul diplomatic internaţional: "140 ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre România şi Rusia: istoria şi perspectivele dialogului", la Bucureşti, cu participarea reprezentanţilor Academiei Diplomatice MAE al Rusiei). Seminarul va contiuna pe data de 17 octombrie în oraşul Craiova.

"Programul Forumului include organizarea unui simpozion ştiinţific internaţional la care vor participa prestigioşi oameni de ştiinţă ruşi şi români. Ca urmare a acestui eveniment se planifică semnarea unui memorandum de cooperare între Academia Diplomatică a MAE al Rusiei şi Centrul pentru Politica Externa si Studii de Securitate, condus de catre Florin Pasatoiu, Lect.dr.univ.Universitatea din Craiova.

Totodată se va crea o platformă de dialog ştiinţific şi cultural între cele două ţări, în cadrul căreia se va discuta despre momentele istorice complicate în relaţiile dintre cele două state, precum şi problemele actuale ale relaţiilor româno-ruse", a decalarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe din Rusia, Maria Zaharova.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Romanii sunt convinsi ca se vor "discuta", se vor trece "in revista" asa, en passant, DEPORTARILE MASIVE IN SIBERIA a miilor de romani condamnati politic , a sasilor si a svabilor din Banat, de dupa cel de-al 2-lea razboi mondial. Si despre eliberarea Basarabiei de sub "dominatia fascista" a romanilor se va dezbate ,nu-i asa ?

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS