Show TV dedicat preşedintelui Putin, difuzat de televiziunea naţională

Ziarul BURSA #Internaţional /

Televiziunea naţională rusă a lansat un show săptămânal dedicat preşedintelui Vladimir Putin. Conform opoziţiei ruse, gestul reprezintă o încercare de a stopa declinul în care se află popularitatea preşedintelui.

Primul episod, care a fost difuzat duminică de postul Russia-1, l-a prezentat pe lider culegând fructe de pădure în Siberia şi întâlnindu-se cu mineri şi elevi, informează news.ro. Preşedintele domină deja buletinele de ştiri ale postului de televiziune, însă programul "Moscova. Kremlin. Putin" oferă un nou format în care sunt prezentate activităţile lui.

"Acest proiect este al VGTRK (televiziunea de stat), nu al Kremlinului, este important pentru noi ca informaţii despre preşedinte şi programul său de lucru să fie arătate corect, fără a fi denaturate", a spus purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Dmitri Peskov. Peskov a mai spus că Putin nu vrea să ia parte la emisiune, însă purtătorul de cuvânt a apărut în primul episod, intervievat de prezentatorul Vladimir Soloviev, şi a lăudat echipa preşedintelui şi reuşitele profesionale. "Lui Putin nu doar că îi plac copiii, îi plac oamenii în general. Este un om foarte uman", a spus Peskov telespectatorilor.

În urma reformei pensiilor, care a dus la proteste masive, mii de oameni din Rusia au protestat, popularitatea lui Vladimir Putin a scăzut. Putin, care a promis că nu va majora vârsta de pensionare, a scăzut în sondajele privind încrederea la 64%, de la 80% cât a obţinut în luna mai. Ultima dată când popularitatea lui se afla la un nivel atât de scăzut a fost în ianuarie 2014, cu câteva luni înainte de anexarea Peninsulei Crimeea de la Ucraina.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS