SIEGFRIED MUREŞAN:Programul cu care europarlamentarii PSD merg în Parlamentul European este apărarea lui Dragnea

L.A.
Politică /

Siegfried Mureşan (Sursă foto: Twitter)

Siegfried Mureşan (Sursă foto: Twitter)

Europarlamentarul PNL, Siegfried Mureşan, spune că programul cu care reprezentanţii PSD merg în Parlamentul European este de apărare a "infractorului Liviu Dragnea" şi că nu poate exista o cooperare între europarlamentarii PNL şi cei social-democraţi, scrie News.ro.

Mureşan a mai afirmat că PSD şi ALDE sunt izolaţi în propriile familii europene şi că PSD este membru la socialiştii europeni din cauza slăbiciunii acestora în mai multe state.

Siegfried Mureşan a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, că atunci când PSD spune că doreşte să facă o agendă naţională, de fapt vrea agenda infractorilor şi PNL nu va participa niciodată la un asemenea demers, mai scrie publicaţia.

Europarlamentarul liberal a mai spus că "Programul cu care europarlamentarii PSD merg în Parlamentul European este apărarea infractorului Liviu Dragnea. Aceasta este singura lor prioritate. De aceea, nu poate exista nicio cooperare între europarlamentarii Partidului Naţional Liberal şi europarlamentarii PSD care îl apără pe Liviu Dragnea. S-a văzut foarte clar săptămâna trecută în Parlamentul European, când noi am votat în favoarea candidatului român pentru a deveni procuror şef european şi ei au apărat agenda infractorilor şi au încercat să afecteze şansele candidatului român. Când PSD-ul spune hai să facem o agendă naţională, ei de fapt vor agenda infractorilor. Nu vom participa niciodată la un asemenea demers. În timp ce noi suntem bine integraţi în principala familia politică europeană, PSD şi ALDE sunt izolaţi în propriile lor familii politice. Şi vreau să vă spun cu subiect şi predicat. PSD-ul este membru astăzi la socialiştii europeni doar datorită slăbiciunii socialiştilor în alte ţări europene. Socialiştii europeni au nevoie de zece mâini ridicate din România datorită slăbiciunilor în alte ţări".

El a dat ca exemple Franţa şi Polonia, unde socialiştii au 7 procente, Germania, unde înregistrează 13-14 procente, jumătate din cel obţinut la ultimele alegeri şi Italia unde socialiştii au scăzut de la 42 la 18 la sută.

"Doar această slăbiciune şi această implozie a socialiştilor europeni face să accepte PSD-ul în rândurile sale. Vă spun că PSD-ul este izolat la nivel european, credibilitatea lor este zero şi pe multe iniţiative legislative au votat în contra familiei lor politice", a explicat Mureşan, conform presei.

Europarlamentarul PNL a mai afirmat că şi Guvenul PSD este izolat în momentul de faţă la nivel european, principalele motive pentru care se întâmplă acest lucru fiind atacurile la justiţie şi modul cum gestionează situaţia economică, mai informează News.ro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS