SIF Moldova achiziţionează pachete de 32,99% din SSIF Broker şi SAI Broker

E.D.
Piaţa de Capital /

Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat achiziţionarea de către SIF Moldova a unor pachete de 32,99% din capitalul social al SSIF Broker şi al SAI Broker, arată un raport transmis astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Potrivit documentului, SIF Moldova va achiziţiona, în mod indirect, o participaţie calificată de 32,99% din capitalul social şi al drepturilor de vot ale Societăţii de Administrare a Investiţiilor Broker, însă ASF obligă SIF Moldova să nu se implice în administrarea, conducerea efectivă şi finanţarea SAI Broker.

SIF Moldova va achiziţiona, totodată, însă în mod direct, o participaţie de 32,99% din capitalul social şi din totalul drepturilor de vot ale Societăţii de Servicii de Investiţii Financiare Broker. SSIF Broker are obligaţia de a depune la ASF documentele aferente autorizării modificării autorizaţiei de funcţionare a societăţii ca urmare a modificării structurii acţionariatului, conform poziţiei semnificative aprobate de ASF, în caz contrar decizia pierzându-şi valabilitatea.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Comercianti de Diamante
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Gorgandin
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS