SIF Moldova achiziţionează pachete de 32,99% din SSIF Broker şi SAI Broker

E.D.
Piaţa de Capital /

Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat achiziţionarea de către SIF Moldova a unor pachete de 32,99% din capitalul social al SSIF Broker şi al SAI Broker, arată un raport transmis astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Potrivit documentului, SIF Moldova va achiziţiona, în mod indirect, o participaţie calificată de 32,99% din capitalul social şi al drepturilor de vot ale Societăţii de Administrare a Investiţiilor Broker, însă ASF obligă SIF Moldova să nu se implice în administrarea, conducerea efectivă şi finanţarea SAI Broker.

SIF Moldova va achiziţiona, totodată, însă în mod direct, o participaţie de 32,99% din capitalul social şi din totalul drepturilor de vot ale Societăţii de Servicii de Investiţii Financiare Broker. SSIF Broker are obligaţia de a depune la ASF documentele aferente autorizării modificării autorizaţiei de funcţionare a societăţii ca urmare a modificării structurii acţionariatului, conform poziţiei semnificative aprobate de ASF, în caz contrar decizia pierzându-şi valabilitatea.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită